Глобальні оголошення!

Художні фільми

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Художні фільми

Повідомлення nelly » 29 вересня 2013, 23:39

то дивіться "Дорогой Джон" теж з серії любов на всі роки
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення taranjka » 01 жовтня 2013, 08:29

подивилися "Великий Ґетсбі". Розчарувалася в ньому капець - картінка глянцева, а всі особливості книжки не вмістилися. а музика :dash: про джаз тільки говорили, весь супровід примітивне РНБі, що напевне найбільше нервувало
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Сяна » 07 жовтня 2013, 20:40

з новинок недавно дивилася "После нашей эры"
| +
События разворачиваются через тысячу лет после катастрофы, вынудившей человечество покинуть Землю. Новым домом становится планета под названием Нова Прайм. Легендарный генерал Сайфер Рейдж возвращается с очередного боевого задания в семью, которая раньше обходилась без его родительского внимания, чтобы стать отцом своему 13-летнему сыну Китаю. Во время астероидной бури летательный аппарат с папой и сыном на борту терпит крушение, падая на незнакомую и опасную Землю. И пока Рейдж-старший на последнем дыхании лежит среди обломков своего корабля, сын должен пересечь враждебный ландшафт, чтобы запустить их спасательный маячок. Ни о чем большем юноша в своей жизни не мечтал: быть солдатом, как отец, — его заветное желание. Сегодня у него есть шанс проявить себя.

мені так собі фільм, чогось бракувало...
і Иллюзия обмана (Now You See Me)
| +
Картина «Иллюзия обмана» описывает удивительные приключения команды известных фокусников «Четыре всадника». Их предводитель — неповторимый Майкл Атлас. Он точно знает, каким зрелищем надо привлечь публику: во время выступления он умудряется ограбить банк, который находится на другом конце света, а потом раздаёт похищенные деньги восхищённой публике. Высокотехнологичные шоу пользуются небывалым успехом: до предприимчивых «волшебников» никому и в голову не приходило, что можно сделать нечто подобное…

цікавий фільм, мені сподобався
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення lyudmilka » 08 жовтня 2013, 17:34

"НЕЗАБЫВАЕМЫЕ МОМЕНТЫ" - якби хто мав час - подивіться. Зачіпає широку гаму почуттів, ніби і важкий - про непрості часи 1 Світової, безвихідь, приреченість. Але не залишає з таким настроєм. Сподобався.
"Немає ніяких ключів до щастя. Двері завжди відчинені." Мати Тереза
lyudmilka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 85 раз.
Подякували: 83 раз.
Діти: Anna Adel

Повідомлення KriStar » 08 жовтня 2013, 23:05

"The East" Восток 2013. Дуже сподобівся фільм, жанр- бойовик, драма, триллер. Про групу екологічних терористів, які намагаються зробити світ кращим й беруть на себе роль сучасних Робін Гудів. Фільм вартий уваги, є на що подивитися й над чим замислитися.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення qweewq1234 » 08 жовтня 2013, 23:56

На крючке - смішний і цікавий фільм. а головне непередбачуваний
qweewq1234 Офлайн

Повідомлення Кокетка » 12 жовтня 2013, 22:19

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
міліонер з трущоб, зараз дивлюся :yes:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення qweewq1234 » 14 жовтня 2013, 09:29

Фільм "Монте карло". ПІсля перегляду так захотілося у подорож
qweewq1234 Офлайн

Повідомлення inna6787 » 14 жовтня 2013, 09:55

Boyfriend for Christmas - Парень на Рождество - легкий веселенький фільм, який можна дивитися з дітьми
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення nadusha » 14 жовтня 2013, 15:29

А я от знайшла не надто легенький...
Російська мелодрама "Елена"
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Анонс: История пожилой семейной пары Елены и Владимира. Богатый и скупой Владимир относится к Елене скорее как к служанке, чем к жене. У обоих есть дети от первого брака: у Елены — сын, у Владимира — дочь. Её сын — безработный, который не может прокормить свою жену и двоих детей, они живут только на деньги, которые дает им Елена. Дочь Владимира — богемная девушка.
Владимир попадает в больницу с сердечным приступом. Там его навещает дочь, с которой у него никогда не было хороших отношений, но ее визит все меняет. Выйдя из больницы, Владимир объявляет Елене, что он решил изменить завещание — все деньги получит его дочь, а Елене достанется лишь небольшая пожизненная рента и она не сможет помочь своему сыну. Скромная и послушная Елена решается на отчаянный поступок.

Для мене фільм виявився не таким. Для мене то фільм про життя, про вибір... Що краще: не обтяжувати себе стосунками, дітьми і відповідальністю як Катя, котра живе в своє задоволення, і вважає, що дітей народжують тільки, щоб потім батьки могли "тягнути з них енергію"... Чи як інфантильний син Елени, котрий має сім"ю, двох дітей, але не може і не хоче брати на себе відповідальність щодо забезпечення її всім необхідним і охоче щомісяця приймає від матері її пенсію... А Елена,чому вона дає синові рибку, замість того, щоб дати вудку і навчити ловити ту рибку? Як не допустити, щоб мої хлопці перетворились колись в таких балаболів? А старший онук? Йому випадає шанс почати нове життя, а він стане гопником (швидше за все) Це роздуми, до яких спонукав мене цей фільм.

Рекомендую,бо: сподобалась гра акторів, поставлені проблеми, зйомка. З недоліків: трохи затягнутий, не динамічний, але це тільки підкреслює його життєвість...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей