Глобальні оголошення!

Художні фільми

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Художні фільми

Повідомлення mari » 17 липня 2013, 12:15

А я таки нарешті подивилась Великого Гетсбі. Але вдома. Рада що не ходила на нього в кінотеатр.
Зміст :про любов всього його життя. КРАСИВО,
Красиві сукні, хороша гра акторів,шикарне життя без меж, "брудні" гроші,які він так заробляв щоб могти отримати свою любов,і ...
Не вражена, але 2 години чи навіть трішки більше- приємного перегляду.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Сяна » 07 серпня 2013, 15:25

з останнього переглянутого - кілька триллерів (не люблю фільми про любоффф): "Стокер Порочні ігри" та "Другие" з Ніколь Кідман, "Дівчина з тату дракона" (є в америк. і європейському варіантах, європ. з продовженням ше у 2 частинах), 1+1, ну і кілька фільмів Тарковського : "Дзеркало", "Соляріс" (фільм за Ст. Лемом, шось не пішов від початку, тому дивилася мало), "Ностальгія" та "Жертвоприношення". останні два фільми - ну дуууже сильні, як на мене, але і тяжкі, буду з часом точно дивитися ще раз, бо не все зрозуміла в них.
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення lyudmilka » 14 серпня 2013, 18:59

А я сьогодні подивилася фільм радянської епохи "Однажды двадцать лет спустя" (1980) , якось так дивно, шо раніше ніколи його не бачила. Якщо хто не дивився - дуже раджу.
"Немає ніяких ключів до щастя. Двері завжди відчинені." Мати Тереза
lyudmilka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 85 раз.
Подякували: 83 раз.
Діти: Anna Adel

Повідомлення Alisa » 14 серпня 2013, 23:11

Прислуга класний фыльи, про расову нерывнысть в Америцы 20-х рокыв минулого столыття
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення mari » 23 серпня 2013, 08:07

Гарний про прислугу- я теж бачила.

вчора ось цю мелодраму дивилась-може бути."Якщо тільки".
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

А пару днів назад- "Читець". Сподобалось! Можна знайти на українській.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Alisa » 23 серпня 2013, 08:11

чорна книга - крутий
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Kskz » 23 серпня 2013, 09:25

Недавно дивились "Стрелок", фильм 2007 року, бойовик, не дуже люблю бойовики, але цей сподобався.
Ще фільм "Наркоз", що відноситься до фільмів з несподіваною розв'язкою.
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення Кокетка » 27 серпня 2013, 09:01

я дивилась Другие, напружений фільм та непередбачувана розвязка :yes:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Tajga » 28 серпня 2013, 02:13

Дивилась з дітьми "П'ятірку супергероїв" і "Ніч в музеї" обидві частини.
Ще гарний фільм, суміш комедії і драми, "Подержанные львы". Сподобався заморочено закручений "Транс" з неочікуваною розв'язкою.
lyudmilka написав:подивилася фільм радянської епохи "Однажды двадцать лет спустя" (1980) , якось так дивно, шо раніше ніколи його не бачила. Якщо хто не дивився - дуже раджу.

+1!
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Сяна » 09 вересня 2013, 13:59

підсіла я на Одрі Тоту (ну дуууже приваблює мене ця актриса). звісно, накачала купу фільмів з нею. з того, що вже подивилася:
-Амелі. думаю, багато хто бачив. дивилася втретє - і втретє як по-новому сприймаю фільм, щоразу нові деталі впадають в око, хочеться дивитися ще :yes:
| +
Весьма необычный и тонкий фильм, главной героиней которого является молодая и довольно странная девушка по имени Амели. Амели тяжело приходит в себя после смерти своей матери. Она пытается отвлечься и придумывает себе занятия. Для неё радость испечь торт или подержать в руке горсть риса. Она дружит с художником и интересным человеком, у которого болезнь костей, Амели присматривает за кошкой своей безумной соседки – авантюристки. Девушка работает в кафе, где хозяйка всегда рассказывает свои истории. Амели создаёт свой мир, в котором она счастлива

-Долгая помолвка, теж цікавий. типу детективчика. мені сподобався
| +
Пятерых французских солдат во время Первой мировой войны военно – полевой суд обвиняет в умышленном причинении себе увечий перед наступлением и приговаривает к смерти. Их заклеймили позором, как трусов, и оставили на нейтральной полосе, где не избежать гибели во время предстоящей атаки. Их последующая судьба осталась неизвестной, но Матильда, невеста одного из солдат, верит, что ее любимый остался жив. После окончания войны она пытается разыскать его, узнавая, что случилось с солдатами, брошенными на нейтральной полосе

-Грязные прелести, сподобався фільм, думаю, буде цікавий багатьом
| +
Действия фильма разворачиваются в подпольном мире Лондона, живущем по своим суровым законам. В отеле, который является одним из центров преступности всего города, работают молодой человек и девушка. Между собой они практически не общались до того момента, как они узнают то, что знать им никак не положено. Теперь у них есть общая тайна, которой ни с кем нельзя поделиться, ни со своим начальником, ни с местной полицией. Эта тайна способна убить их, так что теперь у молодых людей есть лишь одно желание – выжить.

-Любит - не любит, і смішно. і сумно було, цікавий поворот подій, хто не бачив - подивіться. думаю, так є часто, що бачиш все по-своєму, але це не означає, що так є насправді
| +
Очаровательная Анжелика безумно влюблена в своего женатого приятеля Лоика. Несмотря на предостережения друзей, она готова сделать все, чтобы завоевать его, но что-то странное кроется в ее поступках.

-Нежность порівняно з іншими. цей фільм не пішов мені... навіть не знаю, чому.
| +
В один прекрасный день сказочно обворожительная Натали целует молодого коллегу Маркуса. Без особых на то причин, просто так. И даже не придает этому никакого значения. Но Маркус ошеломлен: случайный поцелуй перевернул его жизнь! Теперь он не может думать ни о ком, кроме Натали. Молодому человеку предстоит завоевать сердце коллеги, которая его почти не замечает
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 1 гість