Глобальні оголошення!

Ідеальний образ нареченої

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Идеальный образ невесты

Повідомлення Yummy mummy » 25 вересня 2012, 00:29

Shalimar написав:Я с удовольствием примерила бы на себя красивенное азиатское платье)))

Шалімар таке?
Зображення
Зображення

А на фоточці де тебе не видно, колєчко дуже гарне :yes: ....В честь чього?
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Natalinda » 25 вересня 2012, 00:38

Я своїм образом задоволена повністю)))
Якби зараз повторити, то лиш плаття було б з дорожчого матеріалу, а все решта те ж))) І перукарку б ту ж діставала з під землі.
Як на мене дууже багато залежть від внутрішнього стану, я реально літала, і багато хто з госей казали що це відчувають)))

Мені не нра круги і купа підюбочників, мені нра простеньке, шось близьке до того що в тараньки було, помню що десь бачила і розпущене волосся. Не люблю отих буклів. Взагалі не розумію зачісок які робляться дві години і потім успішно прикриваються фатою.

Нє вот подумала добре, я б певно шукала щось із завищеною талією, бо оті косточки чи як там їх правильно постійно ламаються і вигляд тоді вже у платтячка, ну і в молодої звісно, далеко не такий фігуровий.

Плаття своєї мрії я міряла, мені треба було чуть вільніше в грудях((( а шити не було коли реально(((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 25 вересня 2012, 00:42

Yummy mummy написав:
Shalimar написав:Я с удовольствием примерила бы на себя красивенное азиатское платье)))

Шалімар таке?

А на фоточці де тебе не видно, колєчко дуже гарне :yes: ....В честь чього?

не, типа сари, но без голого живота)

а то был ДР, но Мы сидели на диване и типа "женились" )))))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 25 вересня 2012, 01:02

а пышные мои никому не понравились?? а че??.... критикуйте!! вслух
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 25 вересня 2012, 01:04

Мені те останнє що Шалімар виставила найбільше нравиться, напевно якби зараз вибирала то щось в такому стилі....Не пишне....Хоч і моє не дуже пишне було, але зараз вибрала б ще простіше....
А взагалі то платтям задоволена, це одне єдине яке сподобалося і яке захотілося приміряти....Приміряла і поняла що більше не хочу нічього шукати, мені понравилося.....
З прикрас мала вроді тільки кульчики, правда накупляла всього і якесь кольє з перлин, і браслет мала, але не вділа, в день весілля воно все видалось мені лишнім.....
Зачіскою також задоволена, бо так як моє волосся дуже швидко розпускається і ніякі кучері не тримаються, то вибір був не великий....Волосся було підібрано наверх і прикрашене розочками такими ж як і в букеті тільки маленькими.....
Букет кремові розочки....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Natalinda » 25 вересня 2012, 01:07

Му мені на фотопишні подобаються, але просто як фото гарої сукні, а от щоб весільна, щоб одягнути собі не знаю, має бути зручно перш за все)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Yummy mummy » 25 вересня 2012, 01:09

Shalimar написав:это тоже необычное, шикарное

| +
Зображення

Оооо, і ще таке подобається, дуже кльове!!!
А пишні мені щось не дуже , не знаю, раніше подобалися , а зараз хочется чьогось простішого, ніжнішого, "не принцеси"...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Shalimar » 25 вересня 2012, 01:13

Yummy mummy написав:А взагалі то платтям задоволена, це одне єдине яке сподобалося і яке захотілося приміряти....Приміряла і поняла що більше не хочу нічього шукати, мені понравилося.....

Зачіскою також задоволена, бо так як моє волосся дуже швидко розпускається і ніякі кучері не тримаються, то вибір був не великий....Волосся було підібрано наверх і прикрашене розочками такими ж як і в букеті тільки маленькими.....
Букет кремові розочки....

а фото приложить? )))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 25 вересня 2012, 01:17

Shalimar написав:а фото приложить? )))

так є ж десь фото, ладно зараз пошукаю і заодно повід нарешті свою сторіночку почати.....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Shalimar » 25 вересня 2012, 01:17

Natalinda написав:Му мені на фото пишні подобаються, але просто як фото гарої сукні, а от щоб весільна, щоб одягнути собі не знаю, має бути зручно перш за все)

а мэни? ))))

ну я тоже вопросом зручности мучаюсь, но можно хотя бы без длинного шлейфа, но длинное)
я бы не каталась по памятникам...
крч, я хочу несовместимых вещей, поэтому свадьба отменяется! ))))))))))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей