Глобальні оголошення!

Художні фільми

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Художні фільми

Повідомлення Сяна » 11 березня 2013, 12:43

недавно перегялнула нарешті повністю (до того тільки уривки бачила) фільм "Піаніст". мені дуже сподобався. раджу подивитися, бо фільм на реальних подіях, та й взагалі, такі картини варто дивитися, хоч би час від часу...
Сюжет
| +
Головний герой, музикант разом з іншими євреями був відправлений у варшавське гетто, однак йому вдалося втекти і сховатися. Йому доводиться провести кілька років, ховаючись по чужих квартирах і спостерігаючи за життям міста з вікна. Життя у нелюдських умовах прирікає піаніста на голодну смерть. Вижити обдарованому музикантові допомагає німецький офіцер.

Нагороди
| +
«Піаніст» одержав «Золоту пальмову гілку» на Каннському кінофестивалі 2002 року. Крім того, фільм удостоївся семи «Сезарів», двох «Золотих глобусів». Британська кіноакадемія назвала його кращою картиною року, американські кіноакадеміки нагородили Романа Поланськи «Оскаром» за кращу режисуру, а Едріана Броуді — за кращу чоловічу роль.
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Сяна » 20 березня 2013, 19:19

останнє мною переглянуте - фільм Екіпаж, досить нічого, але я чекала більшого трохи... хоче не пошкодувала, що подивилася
сюжет
| +
Дана картина зачіпає відразу дві критичні ситуації в житті головного героя, якого виконує Вашингтон Дензел. Він - досвідчений пілот авіаекіпажа, багато років присвятив себе Аерофлоту. Однак, крім вдалої кар'єри і досвіду у героя в житті є і біди, прірва, яка затягує його все більше і більше - це залежність від алкоголю і наркотиків.

і... Хоббіт! якраз дочитала книжку, то по свіжих слідах і переглянула новинку (для тих, хто не чув, це своєрідне продовження "Володара перснів" на екрані, хоча насправді Хоббіт писався Толкієном швидше і "Володар" є продовженням). книгу поділили на 3 частини, то я дивилася першу "Хоббіт. Несподівана подорож" (закінчується порятунком героїв орлами - то для тих, хто читав). фільм цікавий, захоплюючий, шкода, шо продовження ще нема.
рекомендую подивитися! :yes:
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення tanita » 20 березня 2013, 23:59

Нещодавно подивилась фільм "Води слонам", вразив мене своєю цікавою історією про становище цирку в 30-ті роки в США. Ну, і звичайно, там присутнє глибоке і зворушливе кохання.
tanita Офлайн

Повідомлення mari » 31 березня 2013, 12:16

Подивилась:
Три идиота
Звездочки на земле
Перед классом (автобіографічна історія про хлопчика з с-дромом Туррета)
Цирк бабочек – короткометражка

Сподобалось!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення nadusha » 01 квітня 2013, 07:56

Дивились з мужом на вихідних фільм "Одного разу в Ірландії". Сподобався мені своїм гумором, головним героєм, режисерською роботою.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Сяна » 05 квітня 2013, 12:53

сподобався фільм "Жизнь Пи", дивилася в хорошій якості, то деякі картини просто зачарували мене! :yes:
Сюжет:
| +
Пи — индийский мальчик из несколько необычной семьи. Его отец владеет местным зоопарком, поэтому главный герой с самого детства жил достаточно обеспеченной жизнью и научился неплохо понимать животных. Когда Пи был подростком, его семья по политическим причинам решила переехать в Канаду вместе с частью зверей из зоопарка. В процессе путешествия корабль попадает в шторм и терпит крушение. Чуть позже Пи приходит в сознание на маленькой лодке....
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення mariana » 05 квітня 2013, 13:50

Сяна і мені "Життя Пі" сподобалося. Хоча читала по відгуках що книжка набагато краща, і в фільми пропущено дуже багато.
Ще сподобався російський "Метро", фільм-катастрофа.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Сяна » 05 квітня 2013, 13:53

mariana написав:книжка набагато краща

для мене це в переважній більшості випадків! не знала, шо є книга...
mariana написав:Ще сподобався російський "Метро"

о, якраз сьогодні планую подивитися :yes:
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення mari » 06 квітня 2013, 11:39

Життя Пі- красивий фільм, не лише через історію, але й через З_Д ефекти, медузи які світяться, птахи які літають, острів на який він попав і т.д.
так як і"Аватар". Видовищно в 3-Д !!!!сьогодні о 20.00 показиватимуть по телевізору, то звісно не в кінопалаці але подивитись можна.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення irinka » 06 квітня 2013, 12:12

Мені той Аватар зовсім не подобається, взагалі не розумію як він може подобатись :crazy: і як він зібрав стільки нагород.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей