Глобальні оголошення!

Художні фільми

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Художні фільми

Повідомлення Alisa » 19 грудня 2012, 08:44

yultsya написав:Вкінці дуже шкодувала,що потратила 3 години на той фільм.

То він ще й такий довгий....
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення mari » 01 січня 2013, 17:21

Хмарний атлас- фільм особливий. Одна тема, яка йде золотою ниткою від початку і до кінця, де й переплітається.
Про вчення яка засноване на любові, довірі, сміливості, безстрашності і силі. Що заради мріїі- можна бути готовими до всього.
Є насилля, є кров, але не особливо. Нічого жахливого.

Мені сподобалось, саме за зміст і оригінальність.

За останні 3 дні подивилась:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Дуже люблю Різдвяні фільми. Добрі, щирі, ніжні, особливо теплі.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення taranjka » 05 січня 2013, 23:57

з останніх бачених більш-менш сподобався "Містер Ніхто" -
| +
У 2092 році 118-літній Немо залишився останнім смертним на планеті, адже всі інші люди внаслідок процесу теломеризації досягли безсмертя. Однак Немо вперто вірить, що йому досі 34 роки і лише під впливом гіпнозу пригадує вибіркові моменти з свого життя, переповідаючи їх журналісту газети. Події у фільмі перетасовані хаотично, вони розглядаються з трьох основних часових точок життя головного героя: у віці дев'яти, п'ятнадцяти та тридцяти чотирьох років. В 9 років Немо, батьки якого розлучаються, мусить зробити важливий вибір: залишитись жити з батьком, чи поїхати з матір'ю. Від того, який шлях він обере, залежить все його подальше життя.

ще смішний фільм - Ед Вуд - в головній ролі Джонні Депп. Філь чорно-білий, про американського режисера-невдаху який мріє зняти популярний фільм. Але всі його стрічки провалюються. Аж захотілося ті старі фільми подивитися :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення dr.tagabat » 07 січня 2013, 01:20

Подивилася сьогодні "Недоторканні"

життєрадісний!
і ще один, хто не бачив, рекомендую "Кохання з перешкодами", в одній з головних ролей Софі Марсо
люблячи - перемагай!
Зображення
dr.tagabat Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 64 раз.
Подякували: 120 раз.
Діти: Дівчинка Мартуся, хлопчик Мартин

Повідомлення Перлинка » 07 січня 2013, 13:54

mari написав:Хмарний атлас- фільм особливий. Одна тема, яка йде золотою ниткою від початку і до кінця, де й переплітається.
Про вчення яка засноване на любові, довірі, сміливості, безстрашності і силі. Що заради мріїі- можна бути готовими до всього.
Є насилля, є кров, але не особливо. Нічого жахливого.

Мені сподобалось, саме за зміст і оригінальність.

Ще ти забула додати що він антихристиянський,людям які шукають істину, бажаючи заповнити внутрішню пустоту підсовують цю туфту і народ в екстазі .Швидше за все адепти нью-ейдж таким чином промивають масам мізки і просовують свою релігію.

Цікаво було б дізнатись думку католицької церкви з приводу даного фільму,якщо вона буде тотожною твоїй -мене це дуже здивує :impossible:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 11 січня 2013, 01:23

На мене фільм окрім цікавості в ході перегляду не вплинув, і ні гіпнозу, ні екстазу, ні сумнівів в комусь чи чомусь не викликав.
Про духовність фільму я не писала нічого, там є історія яка переплітається. І саме в ній є оте що я перелічила. Історії різні.
Фільм не заборонений до перегляду, наскільки я знаю. Якщо б була офіційна заборона- я б не переглядала.
Там дійсно не має нічого про християнство, як і в сотнях інших фільмів, в тому числі романтичних чи детективних, чи дурненьких(наприклад з М.Монро), чи фільмів Тарантіно, але незважаючи на те, кожна людина може зробити з нього і з усього з чим стикається в своєму житті свої висновки. На то вона і є доросла. На то в неї є розум. І свою релігію не змінювати. А якщо фільму достатньо щоб почати в чомусь сумніватись, то треба укріпляти віру. Або дійсно не дивитись.

Фільм я переглянула. Думку СВОЮ власну,написала. Цитувати мою думку в питаннях до когось, або нагадувати мені про якісь мої моральні погляди чи комусь іншому про те, що маю робити, не дозволяю!
Додавай щось виключно від себе і свого імені, а не що я забула чи що треба було ще сказати.
В дискусії вникати не збираюсь. Відповідь дала.

В суботу іду подивитись "Життя Пі" в кінотеатр.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Dribchuk » 11 січня 2013, 10:22

Пробувала подивитися Хмарний атлас, мене хватило на 20хв. Не знаю чи то в мене розум обмежений, чи ще якась причина, але моя думка - туфта повна, треба добре "накуритися" щоб таке насочіняти.
Замість того дивилися з чоловіком "3 метри над рівнем неба" - 1шу і 2гу частини. Дуже нам сподобалося, такі фільми треба деколи з чоловіком дивитися щоб створити відповідний романтичний настрій. :wink:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Перлинка » 11 січня 2013, 12:23

mari написав:Там дійсно не має нічого про християнство, як і в сотнях інших фільмів, в тому числі романтичних чи детективних, чи дурненьких(наприклад з М.Монро), чи фільмів Тарантіно

От власне це не дурненька комедія чи банальна стрілянина або фільм жахів де все зрозуміло хто добрий ,хто поганий ,і коли по великому рахунку сам фільм не несе ніякого смислового навантаження ,а ти подивись якого переполоху у світі наробило це кіно і як тішаться ним ті хто мав би укріпляти віру ,але нема чим бо не бачать позитивних прикладів в традиційній церкві.
Отже додаю від себе.
| +
Если «Матрица» — это мышеловка, то «Облачный Атлас» — это западня. Вопрос лишь в том, на кого охотятся «братья» Вачовски. Вопрос, разумеется, риторический, поскольку все «творцы» — охотники за душами человеческими. Либо, как минимум — за человеческим вниманием, сердечными переживаниями и помышлениями. Фильм с бюджетом 102 000 000$ наверняка побьёт рекорды популярности современных киноподелок. Это уже не игровая матрица, в которую предлагалось поверить не так давно. Это новая реальность, пропагандируемая «братьями». Умело складывая мозаику из разнородных судеб героев фильма, талантливые режиссёры открывают картину «нового человечества».

Искусно манипулируя богословием и мифологией, авторы легко подменяют истинные ценности ложными, да так, что невольно сопереживаешь вымышленным персонажам грандиозной эпопеи перерождений, страдания и счастья. Однажды я заглянул в бездну Ларса фон Триера, который прокричал оттуда всему миру своим «Антихристом». Том Тыквер как-то увлёк в свою бездну фильмом «Парфюмер». Теперь я чуть было не свалился в бездну Вачовски. Зато стало до глубины понятным, что натиск антихристианских (общечеловеческих) идей закручивается такими необратимыми оборотами, которые затронут всех. Никто не останется в стороне. Потому что рано или поздно каждого прижимает собственная совесть, предоставив один простой выбор — отказаться от неё или принять как мерило человеческого в самом себе.

Что нам предлагает существо по имени Лана Вачовски? Разумеется, принять вожделенное «Бога нет» и простить себе любые душевные изъяны. Каша с алхимической начинкой, мистическим подтекстом, игрой на тонких струнах зрительских симпатий не оставит равнодушным никого. Для большинства этот фильм явится неким откровением (как когда-то сыграла уже эту роль трилогия «Матрица») — все люди равны и нет разницы между рабом и рабовладельцем, черным и белым, женщиной и мужчиной — нет разницы, кто ты, в следующей жизни ты можешь быть кем угодно. Весь фильм не покидает ощущение того, что вот-вот двери откроются и обман будет раскрыт. И даже жуткий демон побеждён силой воли умудрённого сознания, но двери открываются только для того, чтобы ещё раз дать понять — «Бога нет». Есть только сам человек со своими бесконечными перерождениями, знание о которых позволяет ему всё, что только может он себе вообразить.

А вот для чего существует человечество – этот вопрос здесь не считается значительным. Наверное для «братьев» он был решён ещё в «Матрице». Хотя, что говорить, свою реальность они воплотили в жизнь более чем достойно. Благодаря продуманному монтажу, сюжетная линия настолько динамично переплетает времена и пространства, что не замечаешь длительности кинокартины, с интересом наблюдая за разворачивающейся на глазах историей человечества, как постепенно меняется человек, отказываясь от общепринятых норм, придавая жизни единственный смысл — помни о том, что впереди ждут тебя неисчислимые перерождения, поэтому, если посчитаешь нужным прервать эту жизнь, не бойся этого, в новой будет всё по-другому. Таким образом воспитывается новый тип человека, живущего без предрассудков, без совести, без границ. А как иначе, новый мировой порядок грядет. Но и при этом «порядке» нужны будут свои «революционеры». Воспитанные на культуре матриц «братьев» Вачовски, марширующие в зомби-парадах, отстаивающие права всевозможных извращенцев — они считают, что борются с системой, на деле являющейся всего лишь наиболее удачной имитацией реальности, в которую их научили верить. За их же деньги.

«Аз есмь путь, истина и жизнь» – говорит Христос. Но Христос чужд замыслу режиссеров, для них Он является не более чем легендой, которая может оказаться не лучше и не хуже других религиозных мифов собранных в копилку всеобщих знаний. Упомянут даже Кастанеда, загадочный мистик прошлого века, оказавший влияние на умы не одного поколения искателей Истины. «Облачный Атлас» в этом ракурсе — словно кинематографический манифест современного антихристианства, который заявляет практически каждой из сюжетных линий — мы вне морали, вне закона, вне любых рамок, ограничивающих нашу индивидуальность. Хотя тут стоит поправить — быть вне чего всё-таки призывают авторы. Вне христианской морали, вне Божьего Закона, вне Христа. Активное меньшинство навязывает свою модель поведения пассивному большинству, и таким образом весь мир, предавая забвению христианские ценности, принимает общечеловеческий мировой стандарт. Неважно, кто вы и чем занимаетесь. Вы можете ходить на работу с утра до вечера, а можете бунтовать против системы всеобщего порабощения. Ведь единственный враг у вас – это вы сами. А как поступают с такими врагами, нам ярко продемонстрировал «Облачный Атлас».

Повідомлення Модератора Tiger_Sofia М
| +
Категорично забороняється прямо чи приховано ображати інших користувачів форуму стосовно розумових здібностей, віку, вигляду, політики, національної приналежності, думок та поглядів, віросповідання.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення svetla » 12 січня 2013, 09:37

Я протягом свят переглядаю по-троху фільми новорічні та різдвяні з спиків поданих вище форумчанками,за які їм висловлюю поляку :rose:
"Різдво з великої букви" - був першим.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Alisa » 12 січня 2013, 17:47

Три метри над рывнем неба , три метри на рывнем неба -2 - для тих в кого романтичний настрый.
Хочу пыти на Анну Кареныну.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей