Глобальні оголошення!

Секонд хенд

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Секонд хенд

Повідомлення happymami » 19 вересня 2010, 19:07

ну пишуть газети нинішні, шо вже прийняли міри про скорочення імпорту секонду. Але скорочення - то ше не заборона. Підіждемо - побачимо, як там буде. думаю протести всеодно підуть, бо навіть всякі там "звйозди" купують там і будуть возмущатися.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Naya » 20 вересня 2010, 09:27

ага, вчора в новинах по ТСН чула.
Я впевнена, що буде той секонд. То ж заробіток стількох людей, вони так просто не відмовляться.
Хоча, на мою думку, хай би заборонили вживане завозити, а дешеве уцінене і якісне хай би завозили.
Я все одно на секонді шукаю нове. Вживане рідко-рідко беру, хіба шо в дуже хорошому стані.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 03 жовтня 2010, 23:56

Хоча, на мою думку, хай би заборонили вживане завозити, а дешеве уцінене і якісне хай би завозили.
Я все одно на секонді шукаю нове.

Naya
В такому випадку це нове і уцінене може дуже подорожчати,так як ті що колись задовільнялись вживаним змушені будуть брати хоч нове,нехай дорожче але якісне.А цього товару на всіх вистачати не буде однозначно,відповідно є шанс що він стане дорожчим.Зараз величезні проблеми і з ввозом нового,у подруги магазин з дитячим стоком ,який колишні поставщики просто перестали возити.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Скільки в місяць ви тратите на дитину? На чому економите

Повідомлення Shalimar » 15 жовтня 2010, 22:40

kamisia написав:на іграшках - купую на секонді, такі абалденні...)))))

подскажите рыбные места, плиз
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення kamisia » 16 жовтня 2010, 05:16

магазин на східному, напроти ринку Обнова. в великму новому 9-ти поверховому будинку
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Shalimar » 17 жовтня 2010, 14:33

Сегодня прочитала, сто СХ не отменят в Украине.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Olenka » 30 жовтня 2010, 21:13

А ще, як аргумент, тому хочуть закрити секонд-хенд, що під виглядом секонд хенду (і за такі самі гроші) завозять новесенький брендовий одяг в бутіки, як контрабанду.
Ну і те, що не може розвиватись легка промисловість, бо всі купляють в секонді.

Але, контрабанду привозять і іншим чином, не тільки під виглядом секонд-хенду. А легку промисловість закриття секондів все одно не спасе, спасе підняття рівня життя і купівельної спроможності в країні. Сумно... Сумно, що ми (більшість українців) маємо можливість одягатись виключно в секонд-хендах. А те, що речі з секондів набагато якісніші, то про те і мови нема. І стереотипів проти вживаних речей я вже давно не маю. Зато можна собі дозволити стильно одягнутись в брендові якісні речі за копійки. А іграшок, які продаються на секондах, або немає таких якісних і розвиваючих, або за шалені гроші (до ціни секондових дописати 1 або 2 нуля). Так що, якщо маєш можливість купляти нове - дякуй Богу. А секонди навряд чи закриють... Може, офіційно і закриють, але все люди щось придумають, щоб продавати секонд під іншим "соусом". Вже закривали казіно і ігрові автомати...
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Повідомлення mala-karta » 10 листопада 2010, 00:12

дівчата, а хто був в тому великому секонді навпроти обнови?
знаю, що там завіз в середу і що тоді багато людей.

Розкажіть, який той секонд.
Багато там речей? Гарні?
Сильно багато народу в середу зранку?
Як прийти, наприклад, в четвер, то буде там щось вартісне?

Розкажіть ще ціни і години роботи.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Olenka » 23 листопада 2010, 04:17

Іграшки там найкращі в Тернополі! М"яких іграшок повно, ляльки, розвиваючі ігри, пластмасові - машинки, треки, музичні... Тільки такі речі або в середу що схопиш, або, якщо тяжкі, скільки не шкода буде грошей дати. Книжки усі по 5 гр., ми пару дуже хороших купили.
В середу народ з половини дев"ятого під дверима стоіть, а о 9.00 заштовхується, чуть двері не ламає. Треба хапати все, що бачиш, бо виривають з рук. О 9.00 чоловік 50 завалює, страшне що робиться :crazy: . Година пролітає непомітно 8-)
В четвер може щось бути цікаве цілком, одягу ще повно лишається. Можна звернути увагу на оцінені речі, які також поновлюються в середу, але на них так не накидаються. Там взуття хороше може бути дитяче.
Ціни по днях не пам"ятаю, але і серед тижня можна щось цікаве з одягу знайти і дорослого, і дитячого.
Раджу не полінуватись, і прийти за 15 дев"ята в середу - цікавий атракціон! І щось вартісне можна купити, якщо встигнеш :crazy: . Працює до 19.00, вівторок до 13.00.
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Повідомлення Militariya » 24 листопада 2010, 14:56

А я сьогодні малій купила такі кльовечі ляльки там біля обнови, дві фірмові одна італійська, інша від фішер прайс, попрала і вони як новенькі, такі якісні, сама би ше ними гралася))) і малому знайшла гарненького тракторця (якість така класна, не то шо наша пластмаса).
сьогодні прийшла в 8,45 і то вже стояла майже остання, а то що брати потрібно все, що попадається, то факт, той секонд так звана рулетка. Дуже нервують ті базарники, вони гребуть все підряд і неможливо нічого після них нормальне взяти, але ще так багато іграшок як на цьому секонді не бачила ніколи....
ще добре туди йти вже в годині 11-12, тоді люди вже перебирають і все що не підходить вішають назад.
ходила туди рідко, але цим разом задоволена :yahoo: з дитячих речей там також можна знайти багато нових, сьогодні ще вдалося мені знайти там 2 новенькі ковтинки на доцю....
Зображення Зображення
Militariya Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 18 раз.
Подякували: 45 раз.
Діти: Коханий синочок і солодка донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей