Глобальні оголошення!

Секонд хенд

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Секонд хенд

Повідомлення Melisa » 09 вересня 2010, 13:20

Vika написав:А чим аргументують . на підставі чого закривати хочуть .

Бо конкуренцяя велика, і нового одягу укр.виробників практично ніхто не купує. крім того, там податок на вживаний одяг менший, ніж на новий, то їх певно жаба дусить.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Nymydora » 09 вересня 2010, 22:14

Закидайте мене ліфчиками, але я не можу на секонді ніц купувати. І розумію, що там можна знайти якісні і нові речі, і бачу, що на базарі і в магазинах теж одяг страшенно паскудний і погано пошитий, та ще й дорогущий. Але якось не можу себе змусити копатися в отому всьому. Якась така бридлива вродилася. І шо дєлать...
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Naya » 10 вересня 2010, 09:55

Немидора... :D головне спробувати перший раз.
Я сама в ящиках досі не вмію копатись, але є магазини де все на вішачках...От, такі я люблю.
Наприклад Єврошоп - там є і на вагу і з фіксованими цінами...Ото з фіксованими цінами досить прийстойний магазин, все як в бутіку - акуратно на вішачках, єдина різниця, що багато-багато всього. ЦІни не такі низькі як на вагу виходить, але й речі на порядок кращі. Нові, уцінені.
Смак від стоку/секонду приходить тоді, коли на певну суму, на яку ти на базарі чи в бутіках не можеш купити нічого, а там купляєш аж декілька брендових нових з ярликами/чи відносно нових речей.
От недавно купила новесенькі вельветові штани, ще з ярликом аж за 10 грн. А для малого раніше шукала на вагу в іншому магазині. Добре порившись по вішаках знаходила новесенькі речі, та такі, що в наших магазинах не знайдеш. І виходила ціла торба одежки порядка 30 грн. Це досить суттєво, враховуючи, що в магазині один лиш бодік ніякої якості, що збігається й сіріє після одного прання, вартує ті самі 30 грн. Речі гарно випрала і ходить моя дитина модна й гарна :) Зараз нам речі передає дядько з Англії. Нові, уцінені.

П.С. До речі, скоро матиму різні нові дитячі речі з Англії. Що буде, ще не знаю, але щось буде.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Chocolat » 11 вересня 2010, 13:21

І я також нічого не купую на секонді.... Не моє це і все... Хоча щиро захоплююся людьми, які вміють отак економити свій бюджет.
І дійсно якість нових речей у нас ніяка і ціни скажені. Тому шопінг для мене - реальна проблема. Іноді в пошуках необхідної речі проводжу тижні.... Отаке....А про вживаний одяг мови взагалі не може бути. Таки ти права, Нимидоро, стереотипи.
Хоча Дениско ходить з народження у одязі, який нам передає моя дорогенька подруженька з Англії і у якому ходив її синочок. Але то для мене інша річ, то, як від сестри.
Все ж таки стереотипи))))
Chocolat Офлайн

Повідомлення мешканка » 11 вересня 2010, 15:46

Nymydora написав:нема нічого важчого до подолання, ніж стереотипи :(

Стереотипи змінює саме життя.... говорю з власного досвіду. Коли приходилось харчуватись у відділенняз "Червоного Хреста" разом із бомжами та наркоманами-то "Секонд-Хенд"- це так, "дрібниці життя"
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Melisa » 11 вересня 2010, 22:58

Nymydora написав:Але якось не можу себе змусити копатися в отому всьому. Якась така бридлива вродилася. І шо дєлать...

І я щось не дуже можу копатись там, тому йду туди, де одяг гарно розвішаний по вішачках. все акуратно поскладано. Теж раніше так думала, коли нічого не знаходила. Але потім натрапила на практично нове плаття і плащик для доці. Обійшлось мені все у 2 грн. А взуття замшеве з вишивкою, котре ти бачила? Скажи, класне? І де б я таке в нас купила? та й за таку ціну? То тепер в мене таке бажання появилось! :)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Natalinda » 11 вересня 2010, 23:34

Дівчата, ті хто не може змусити себе на секонді щось купувати, дай вам Боже, такого матеріального достатку, щоб не прийшлося змінювати свої стереотипи :)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 11 вересня 2010, 23:57

і ми купуємо в секонд-хенді.
І я спокійно дивлюся, коли малий старанно обмальовує штани фломастером - в нас їх багато :))
І на сходах не можна сидіти тільки коли холодно - а як просто грязно - та на здоров'я!!!!

І часом тільки на секонді можна знайти нормальний одяг.
Весною я шукала джинсики для малого. Я можу віддати 60-70 грн за штани, але якби це були ноормальні штани. На базарі - 60-70 грн за якийсь жах - штани з не самими рівними швами, обляпані жахливими наклейками і нашивками - :mrgreen:
Блін, не знаю, може я не там шукала.

І я купила кілька пар по 20 грн, кілька по 10 - на секонді. Прекрасні штани. Одні настільки вдалі, що на них бруд далеко не зразу помітний :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення ЗІрка » 17 вересня 2010, 22:21

взуття купую тільки на ринку вживаного (бо в нас в райцентрі путні шкраби тільки там, решта - ширпотреп за космічними цінами)
іноді знаходжу нові речі, ціни не такі як на вагу, але зекономити можна і якість - то головне (!)
колись соромилася, а тепер на секонді затарюються всі, не раз бачу, як жіночки місцевих небідненьких підприємців, яким чоловіки повідкривали салони краси і покупували мазди-пижики теж вишукують собі щось цікавеньке
дитина ж так швидко зі всього виростає (а потім і зношує), що вживаний, але не зношений одяг - то палочка-виручалочка
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення мешканка » 19 вересня 2010, 17:43

Бачила на дверях розвішані оголошення, щоб протестувати проти закриття секонду. Знач, таки правда те все.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей