Nymydora » 24 вересня 2012, 22:53
А я своїм образом задоволена і знову зробила би, певно, так само.
Плаття завжди хотіла "принцеску" - з пишним низом. Але чисто з практичних питань (зоб не погнулися кольца, щоб зручно в машину, щоб не наступити) вибрала вузьке,трохи донизу розширене, спереду коротше - туфлі виглядали, ззаду довше, але не хвіст. І розумію, що зараз теж би вибрала вузьке - на такі досі заглядаюся. Фата по попу. От тільки волосся розпустила би - і зробила б кучерявим, а не зібране, як в мене було. Макіяж вдався, вважаю, що то був найкращий варіант. Ага, мала ще рукавички - нічого особливого, але пальці відкриті, щоб не знімати, коли обручку вдягати чи їсти. І сумочку маленьку на руку - для повноти образу. На голові не було ні віночка, ні діадеми - вся зачіска трималася на гренадлях зі штучними перлинками. І такими ж перлинками розшитий верх плаття. Кароч, я собі подобаюся, як молода, досі - бачите, як закохано розказую )))
З машинами - ех, хотілося би лімузина, але що було, те було...
Букет - покажу зараз, гарний, мені зразу сподобався
Щодо самого весілля - робили обід в "Пекіні", окремі столики, гульні не було (сама не знаю, чи хотіла би зараз - може і хотіла би класичної забави), тільки розтанцювали фату. Ми ще з чоловіком встигли на капучіно в Бомонд після весілля сходити ))))

Мрії збуваються