Руженка » 26 грудня 2011, 11:12
krapk@.....................я дуже добре,що таких ситуацій не знаю........ і НЕ РОЗУМІЮ!!!, про що думає ця мама..............
Судити її я не буду...........Як я завжди кажу:"Мені б зі своїм розібратись....."
Я тоже дітей не любила........до народження Марго........!!!!!!!!!!!! І спочатку було важко......бо життя змінилось зовсім.......свобода пропала, вільний час, сон.........)))))))))))) І буду відвертою, я себе жаліла.........і не раз думала, що моє життя закінчилось..........Але в один прекрасний день....я побачила приклад сімї(я про них писала), де мама 14 років СЕБЕ ЖАЛІЄ........І ніхто в тій сімї не щасливий.........
І Я ДЛЯ СЕБЕ ВИРІШИЛА...........МОЄ ЖИТТЯ ЗАКІНЧИЛОСЬ.............!!!!!!!!!!! І ТУТ Я СЕРЙОЗНО!!!!МОЄ ПОПЕРЕДНЄ ЖИТТЯ ЗАКІНЧИЛОСЬ - ЙОГО НЕМА, І НІКОЛИ НЕ БУДЕ!!!!!!!!!
В мене розпочалось нове ЖИТТЯ, можливо важке, можливо інакше...........але НОВЕ!!!!! Як на мене, кожна мама повинна розчинитись в своїй дитині..........І ПОЧАТИ ВЧИТИСЬ ОТРИМУВАТИ ВІД ЦЬОГО НАСОЛОДУ)))))))))
Бо якщо зараз пр кожній нагоді розказувати всім як тобі погано.....яяк важко бути мамою.........то в свою чергу ПОГАНОЮ МАМОЮ І СТАНЕШ.........Я коли зла.........не можу гратись з дитиною..........значить забираю в неї хвилини щастя......
Чи це жертва????Ні, я б так не назвала - це щастя))))))))))А хто бачив щастя без сліз??? Сльози радості.......сльози переживання........лише коли любиш, будеш плакати як там твоя половинка......будеш перейматись її(його) успіхами.......
А САМЕ ГОЛОВНЕ!!!!!!!!!!! Що час, коли ти віддаєш себе дитині закінчиться..........і НАСТАНЕ ЧАС, коли твоя маленька дитина виросте))))))))))Буде приходити і ділитись з тобою своїми радостями і негараздами.........Час, коли твоя дитина буде називати тебе своїм ДРУГОМ)))))))))))))А хто такий друг?? Друг - це той, який розуміє тебе, який проводить з тобою час.......який грається з тобою, коли ти маленький......який розмовляє з тобою..............
Ех....ранкова філософія закінчилась))))))))))Марго проснулась))))))))