Глобальні оголошення!

Баня, хороші місця

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Баня, хороші місця

Повідомлення mari » 25 квітня 2010, 16:26

Ви напевно ходите в сауну, або баню, а може хаммам. Мені наприклад подобається хаммам в Алігаторі, а ще класніше в Львівському аквапарку. Там так в хаммамі класно! А ще люблю баню ту, що їхати на Підгороднє. Там теж супер, чорно потім все, але супер. А от інфрачервона не подобається. Ходити часто не ходжу. але 1-2 рази в місяць,як хтось просить за компанію- з задоволенням іду. Ще масочку з солі з медом для обличчя беру, і чай! клас.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: БАНЯ: КОРИСТЬ, ХОРОШІ МІСЦЯ

Повідомлення happymami » 15 травня 2010, 11:49

Маріє, а шо таке хамам? Я в такому ше не була. І в бані не була. Тілько в саунах :???:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: БАНЯ: КОРИСТЬ, ХОРОШІ МІСЦЯ

Повідомлення kamisia » 15 травня 2010, 15:39

happymami написав:Маріє, а шо таке хамам? Я в такому ше не була. І в бані не була. Тілько в саунах :???:

Хаммам -турецька баня. Як на мене то там ліпшіше ніж в сауні, а баня то взагалі бяка)))
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Re: Баня, хороші місця

Повідомлення mari » 02 квітня 2011, 12:01

Хто хоче на мамську баньку???? Будемо ходити 1 раз в 2 місяці? Зрозуміло що не всім дні підходити будуть через місячні і не всім буде з ким дітей лишити, або краще з собою брати, і не всім може ціна підходити, але ж це чудовий посіб оздоровитись і відпочити.
Збираємо групу. Щоразу будемо ходити в інші місця.
Пропоную глобус за містом в с.Смиківці,біля аеропорта, в будній день 11-15 квітня о 18.00-20.00. Підемо тільки якщо назбираємо не менше 6 мам, тоді вийде по 50 гр за 2 години на кожну, добиратись таксі. Вчора там була. Гарний нехолодний басейн,відро холодної води на голову(хто любить), гарна сауна.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Розглянемо інші пропозиції.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Любов » 02 квітня 2011, 15:16

mari, класна ідея, вже давно хочу в сауну, тільки компанії нема, а чоловік не хоче, вже 3 місяці прошу поїхати.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення mari » 02 квітня 2011, 20:41

Пишіть хто піде?
1. я
2. Любов
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення rusia » 02 квітня 2011, 21:34

і я хочу!!! Можу ще запропонувати "Стара підкова" cауна: перших дві години – по 55 грн. за годину, третя година – 50 грн., наступні години – 45 грн. Чай, кава, печиво, простирадла, ароматичні масла, чудовий настрій – надаються безкоштовно, за рахунок закладу. (Для клієнтів клубу верхової їзди «Стара Підкова», відвідини сауни «За очима» вартує 40 грн. за годину
єдиний мінус-нема басейну
rusia Офлайн

Повідомлення mari » 02 квітня 2011, 21:46

rusia- знаємо її, наша випускниця.
№3.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Marta » 03 квітня 2011, 01:37

Я дуже і дуже за, буду ходити з вами, та певне, з травня-червня почну, бо от згадала, що пірсинг мій ніби зажив, та не зовсім, в травні можна буде зняти кульчик, то я з травня і приєднаюсь!
А ідея дуже класна! :clapping2: :clapping2: :clapping2:
Marta Офлайн

Повідомлення rusia » 05 квітня 2011, 09:02

Купальні костюми берем???? чи тільки в простиньках будем.а-ля афродіти??Як я вже хочу вибратись, попаритись...Маски всякі на лице понакладати і полякати всіх неземною красотою :scare:
Давайте активніше прижднуйтесь. Ну і звісно на якусь конкретну дату...Пропозиції ледіз :beer:
rusia Офлайн

Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість