Глобальні оголошення!

Урааа відпочинок

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Урааа відпочинок

Повідомлення Миледи » 01 жовтня 2024, 20:35

Дівчатка через пару тижнів їду у відпустку. Стільки всього треба зробити, оновити гардероб, нову валізу, ліки, зачіску зробити, манікюр. А ще треба страховку оформити. Взагалі не розумію, навіщо вона треба якщо я їду на море? Для чого ці страховки в подорожі?
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Урааа відпочинок

Повідомлення Navsegda » 01 жовтня 2024, 22:37

Миледи написав:Дівчатка через пару тижнів їду у відпустку. Стільки всього треба зробити, оновити гардероб, нову валізу, ліки, зачіску зробити, манікюр. А ще треба страховку оформити. Взагалі не розумію, навіщо вона треба якщо я їду на море? Для чого ці страховки в подорожі?

Якщо ви ніколи не бували за кордоном, то я вам скажу що лікування там коштує шалені гроші, а страховка покриє всі витрати на медичну допомогу. Окрім цього, вона може включати компенсацію за втрачені речі, затримку рейсів або навіть скасування поїздки. Коли їдеш на море, здається, що все буде ідеально, але краще мати страховий поліс, ніж зіткнутися з проблемами. Тому моя думка краще віддати зараз пару сотень чим потім тисячі. Ось тут www.dynamomania.com цікава стаття про переваги туристичного страхування, прочитай.
Navsegda Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей