Я сьогодні була на концерті Пономарьова. І я під враженням, навіть під "враженнями "
Нам дуже пощастило, бо попали спонтанно і безкоштовно, чоловіка друг виграв квитки від УХ радіо і не міг чи не хотів піти, запропонував нам в 18.00, а на 19 концерт.
Я ні разу не була на концерті такого плану, виступи на різні свята я якось давно ігнорую, а такі концерти, чомусь завжди вважала недоступними, якось раніше не було грошей, чи просто шкода було на концерт, а потім з дітьми не було можливості. Хоч сьогодні лишили малих на сестру, вона якраз прийшла в гості ;) Хоча головне бажання, можна організуватися і ціни є різні можна і за 120 грн було взяти квитки.
Ми сиділи в 4 ряду, видно супер, Олександр весь час взаємодіяв з глядачами, а пісні, то окрема любов ще з дитинства, класно було. Видно, що людина старається.
Я ніколи не думала, що так народ ходить на концерти, молодці, було багато старших людей, жіночок 50-60 р. Багато з дітьми було.
Окремо за телефони, ну як прийти на концерт і не дивитися і насолоджуватися тут і зараз, а знімати відео
ну невже те відео хтось буде дивитися. Та в наш час зайшов- в ютуб і все доступно в нормальній якості.
Висновок: хочу йти на Мірзояна, треба купити квитки
А хто знає в Березілі, якщо якийсь концерт, то без квитків за певну плату пускають? Бо місць трохи було вільних.