Dribchuk » 01 лютого 2014, 11:04
Параїл Юля кожен лікар має свою пораду нарахунок цього питання. Наша лікар нам радила починати зі щуки в 9 місяців. Щуку купувала живу, велику (там не такі дрібні кісточки) відварювала з додаванням моркви, цибулі і солі. Тоді дуже уважно чистила від кісточок, також можна робити рибні котлетки - рибне філе перемолоти в блендері, додати яйце, можна трохи манки і відварити на пару. Мені такі котлети не дуже вдавалися бо в них лишалися поодинокі неперемелені кісточки.Основні вимоги до риби це щоб вона була свіжою і звичайно щоб не було кісточок. З року почали давати оселедець, запечені скумбрію, сібас, форель. Від червоної риби нам радили відмовитися так як не зрозуміло чи в нас її красять чи ні. Дехто починає з філе, але нам лікар не радила давати філе,так як часто його накачують хімією.
[b]Параїл Юля[/b] кожен лікар має свою пораду нарахунок цього питання. Наша лікар нам радила починати зі щуки в 9 місяців. Щуку купувала живу, велику (там не такі дрібні кісточки) відварювала з додаванням моркви, цибулі і солі. Тоді дуже уважно чистила від кісточок, також можна робити рибні котлетки - рибне філе перемолоти в блендері, додати яйце, можна трохи манки і відварити на пару. Мені такі котлети не дуже вдавалися бо в них лишалися поодинокі неперемелені кісточки.Основні вимоги до риби це щоб вона була свіжою і звичайно щоб не було кісточок. З року почали давати оселедець, запечені скумбрію, сібас, форель. Від червоної риби нам радили відмовитися так як не зрозуміло чи в нас її красять чи ні. Дехто починає з філе, але нам лікар не радила давати філе,так як часто його накачують хімією.