Список форумів
Список форумів
Мій дім - моя фортеця
Кухня
Рецепти
Солодкі рецепти
Список форумів
Повна версія
Допомога
Реєстрація
Вхід
Теми без відповідей
Активні теми
Розширений пошук
Розширений пошук
Теми без відповідей
Активні теми
Відповісти
Тернопільський форум для всієї сім'ї.
Відповісти
Ім'я користувача:
Тема:
Оберіть неживі предмети
Пожалуйста, выберите ниже правильный вариант ответа поставленного вопроса.
Правильно
Неправильно
Голуб
Мило
Шило
Візок
Корова
Квітка
Оберіть неживі предмети
С помощью мышки, рассортируйте пожалуйста правильные и не правильные варианты в колонках.
Правильно
Голуб
Мило
Шило
Візок
Корова
Квітка
Неправильно
Колір шрифту:
Дрібний
Маленький
Нормальний
Великий
Гігантський
Смайлики
Більше смайликів
[quote="erinaceus"]На прохання [b]nelly [/b] :wink: [b]Шарлотка з ревенем [/b] 3 яйця 1 скл цукру і окремо 4 ст.л. 3-5 стебел ревеню 1 скл муки жменька ягід Почистити ревінь, нарізати кубиками. Форму змастити маслом (я мащу олією), присипати манкою. Викласти ревінь, для кольору можна додати будь-яких ягід (я давала смородину). Присипати 4 ст.л. цукру. Збити міксером яйця і решту цукру, плюс дрібка солі. Поступово додавати муку і збивати далі. Загальний час збивання - біля 5хв. Залити отриманим тістом ревінь. Випікати в розігрітій до 180* духовці біля 45хв. Я пекла 35хв, якраз вийшов добрий. Загалом, сподобався, але мені засолодкий. Хоча я так розумію, то типу бісквітне тісто. Я бісквітів взагалі не печу, бо не виходять :pardon: То не знаю, чи вийде, якщо додати менше цукру. Ну і як на мене, не дуже чути смак самого ревеню. Можна давати більше.[/quote]
Вимкнути BBCode
Вимкнути смайлики
Не перетворювати автоматично адреси URL в посилання
Powered by
© phpBB Group
Theme by
Artodia
.