Список форумів
Список форумів
Мій дім - моя фортеця
Кухня
Рецепти
Солодкі рецепти
Список форумів
Повна версія
Допомога
Реєстрація
Вхід
Теми без відповідей
Активні теми
Розширений пошук
Розширений пошук
Теми без відповідей
Активні теми
Відповісти
Тернопільський форум для всієї сім'ї.
Відповісти
Ім'я користувача:
Тема:
Оберіть неживі предмети
Пожалуйста, выберите ниже правильный вариант ответа поставленного вопроса.
Правильно
Неправильно
Голуб
Мило
Корова
Візок
Шило
Квітка
Оберіть неживі предмети
С помощью мышки, рассортируйте пожалуйста правильные и не правильные варианты в колонках.
Правильно
Голуб
Мило
Корова
Візок
Шило
Квітка
Неправильно
Колір шрифту:
Дрібний
Маленький
Нормальний
Великий
Гігантський
Смайлики
Більше смайликів
[quote="Nymydora"]Питання було не до мене, але теж свої 5 копійок вставлю. Сирна запіканка - дуже пластична річ, можна робити прямо на око: сир, цукор, яйця, масло (важливий компонент, можна замінити сметаною, але дати), манка для забирання зайвої мокроти, родзинки за смаком. В середньому на кг сиру: 4 яйця, ложка масла, склянка цукру (можна менше, хто як любить), десь півсклянки манки (залежить від консистенції сиру). Збити в однорідну масу (можна того не робити, але тоді будуть грудки сиру - теж на любителя). Пекти при 180, печеться довго - більше години. Спочатку гарно підніметься, але потім все-одно сяде до початкового рівня. Має добре зарум'янитися зверху. Ну і основне - різати, коли вистигне.[/quote]
Вимкнути BBCode
Вимкнути смайлики
Не перетворювати автоматично адреси URL в посилання
Powered by
© phpBB Group
Theme by
Artodia
.