Глобальні оголошення!



Пікнік-меню

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Пікнік-меню

Re: Пікнік-меню

Повідомлення irinka » 14 травня 2012, 13:12

Я робила такий простий салатик:
1 огірок,
3 яйця варених,
пів пачки сиру,
зелена цибуля,
сіль, перець.
Можна додати ще редиску або хто любить додати нарізаний щавель. Все порізати кубиками і перемастити сметаною.

Повідомлення flower » 08 травня 2012, 22:34

я люблю теж зкуску з лаваша або пиріг шпинатно-цибулевий
для пирога беру слойоне тісто на дно форми вистеляю і ще шар лишаю на верх.
для начинки порізати багато шпинату і зеленої цибулі, збити пару яєць вилкою і все перемішати, додати сіль і перець, можна сир або творог. залити в середину, зврху тісто, спекти. смачний коли і холодний і теплий.

Re: Пікнік-меню

Повідомлення ksana » 07 травня 2012, 11:01

Курячі шашлички з яблуком і копченим салом
1 велика куряча грудка (дві половинки)
для маринаду:
сіль, перець, кефір або йогурт
1 ст.л. вустерширського соусу
150 гр ароматного копченого сала
1 соковите яблуко
дерев'яні шпажки для шашличків

Духовка: 230-250С, деко і бажано б решітку, тоді шашлички краще пропечуться

1. М'ясо порізати невеличкими шматочками (кубики в 4см). Замаринувати в йогурті з вустерширським соусом, додати сіль, перець. Залишити мінімум на півгодини (краще на кілька годин)
2. Дерев'яні шпажки замочити на півгодини у холодній воді.
3. Сало порізати невеличкими пластинками. Яблуко розрізати на сегменти, видалити насіння, порізати на шматочки, чуть менші ніж курячі.
4. На шпажку почергово наколоти м'ясо, яблуко, сало - скільки поміститься.
5. На деко поставити решітку, на решітці розкласти шашлички. Готувати у попередньо розігрітій духовці 10-12хв (можливо більше чи менше, це залежить від "характеру" духовки. В грилі готується 7-8 хв.)
Гарно смакує з рисовим гарніром

_________________________________________________________________________________________________

Шашлик: свинну шию нарізати крупними шматками, додати приправу до шашлику і залити кефіром. Потім поставити в холодильник, щоб шашлик замаринувався, на кілька годин, а краще на ніч. На 1кг м'яса йде одна пачка приправи до шашлику і 1 склянку кефіру, але найголовніше звичайно - це якісне м'ясо.

Re: Пікнік-меню

Повідомлення олеся » 05 травня 2012, 12:45

А до хліба ще можна шматочок сала, на вогні смакота виходить....

Re: Пікнік-меню

Повідомлення Sawwku » 04 травня 2012, 18:14

хліб на патичок, і кожне собі смажить над вогнем
десь від 5 років можна таке робити. в принципі, раніше теж не заборонено, тільки б не було потягу залізти в вогнище

тільки тре довгі патички і спочатку показати як то правильно робити

Re: Пікнік-меню

Повідомлення Касівочка » 04 травня 2012, 17:01

Закуска з лавашу.
Дуже смачно, ситно, просто, а головне - швидко :love: . Готувала і на день народження малої, і на природу, і чоловіку в дорогу: ВІРМЕНСЬКИЙ лаваш (він тонкий, я беру завжди 2 уп. по 2 шт.) мастиш майонезом з кропиком і часничком, зверху викладаєш болгарський перець, нарізаний соломкою. Відразу на цей лист викладаєш другий тонкий лист, змащуєш його вже тертим плавленим сирочком (перед тим його в морозілку). Краще брати ті дорожчі сирки, Комо, здається, чи Шостка, вони десь по 5 грн., бо дешевший Дружба все спартачить.. Знову зверху "розстеляєш" вже третій лист лаваша, я мастила італійським соусом і зверху клала куряче м'яско відварене і приправлене до смаку. На д.н. робила 4 "поверхи", то получилось завелике, краще робити 3 слої. Тоді всю цю красу, починаючи з краю, завиваємо, як рулет і ставимо в холод хоча б на пів години, різати дуууже гострим ножем. В розрізі - супер, все таке різнокольорове ))) Всім дуже подобається, питались рецепт і навіть додому "на пробу" давала :hi:
А взагалі можна туди класти все, що любиш, і що є в холодильнику: і крабові палички, і варені яйця, і сьомгу, і огірки - помідори, ковбасу замість м'яса..... Короч, простір для фантазії ))

Re: Пікнік-меню

Повідомлення Lenysa » 04 травня 2012, 16:38

можна сир з цибулькою і яйцями

Пікнік-меню

Повідомлення Галина » 04 травня 2012, 16:30

Зібралися з друзями на сімейну вилазку на природу. Плануються шашлики. Порадьте якісь закуски, що можна пожувати, так щоб і діти могли перекусити, поки готуються шашлички.

Догори