Глобальні оголошення!



Секрети смачного сирника

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Секрети смачного сирника

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення Валя85 » 20 серпня 2014, 11:50

oksi, сирники завжди сідають, одні більше, інші - менше, але від того вони не робляться менш смачними.

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення oksi » 15 листопада 2012, 17:13

А ось таки речі із сиру печу я, може комусь сподобаються. І відразу ж питання: підкажіть, дівчатка, скільки не печу, завжди гарно виростає, а коли витягаю - осідає. Чому??? Я його і не виймаю відразу, остигає в духовці і все одно осідає..

Зображення
біла частина: 1 пачка сиру 200 гр, 3 ст ложки сметани (з гіркою), 2 ст. ложки цукру, 1/2 пакетика ванільного цукру, 1 яйце, 1 ст.л. борошна.
• темна частина: 100 гр вершкового масла, 100 гр темного шоколаду, 3 яйця, 3 ст. лож борошна, ванільний цукор 1/2 пакетика.
Приготування:
Змішуємо продукти першої частини (збиваємо). Розтоплюємо шоколад і масло на водяній бані. Коли охолоне, додаємо збиті з цукром яйця, потім борошно.
Виливаємо у форму, зверху виливаємо білу часть.Деревяною паличкою робимо розводи.Випікати при 180 гр 45-50 хв.

Зображення
Сирна запіканка з родзинками
Інгредієнти: сир - 500 г, яйце - 4 шт.
цукор - 0,5 склянки.
вершкове масло - 10 г.
манна крупа - 3 ст.л.
сметана - 0,5 склянки.
родзинки - 100 г
сіль - 0,5 ч.л., сода, ванілін
Приготування:
Спочатку займемося родзинками. Залити ізюм гарячою водою і залишити на 15-20хвилин. Потім злити рідину і трохи обсмажити родзинки на сковороді додавши вершкове масло, але не засмажити сильно, а щоб тільки набубнявів.
Тепер черга сиру. З ним можна поступити наступним чином: якщо ви хочете, щоб вийшла ніжна, повітряна запіканка, потрібно пропустити сир через сито, або збити міксером, або блендером. Якщо ж ви не маєте нічого проти сиру шматочками, достатньо його просто розім'яти виделкою. Додаємо яйця, цукор, сметану, манку, ванілін, сіль, соду і додамо наш родзинки. Все добре перемешіваемьшой деко або каструлю змащуємо вершковим маслом і присипаємо панірувальними сухарями, викладаємо сирну масу. Зверху змастити запіканку сметаною і злегка збризніть розтопленим вершковим маслом. Відправимо в розігріту духовку. Через 30-40 хвилин запіканка готова. Смачного!

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення Shalimar » 02 серпня 2012, 00:57

ммм.... Как Флауер и Нимидора, наверное
творог, яйца, сахар (только белки с сахаром взбивала отдельно), ванильный, изюм. Взбивала миксером, предварительно творог не перетирала (вообще не имею представления, что это за процедура)
выпекала при температуре 180 60 мин

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення гра з вогнем » 02 серпня 2012, 00:29

а ти за яким рецептом готувала?

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення Shalimar » 02 серпня 2012, 00:25

flower написав:а я люблю однорідний, шоб аж топився в роті.

а он и так топился)

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення ksana » 01 серпня 2012, 22:23

гра з вогнем написав:з маслом має бути крихкіший. навіть закрихке може бути :(


воно так і вийшло.

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення гра з вогнем » 01 серпня 2012, 22:21

з маслом має бути крихкіший. навіть закрихке може бути :(

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення ksana » 01 серпня 2012, 22:17

я робила з основою. один з маргарином, другий з маслом. з маргарином кращий вийшов.

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення гра з вогнем » 01 серпня 2012, 22:16

прікольно. ніколи такого не їла :)

а я хочу якогось з вибадами :)

кста, щоб танув, таки тре окремо вибивати-вимішувати і паритися з випіканням :)
а шоб просто вкусно - то і по обичному піде :)

Re: Секрети смачного сирника

Повідомлення flower » 01 серпня 2012, 22:14

так!

Догори