Глобальні оголошення!



Консервація

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Консервація

Re: Консервація

Повідомлення yepga » 28 жовтня 2022, 15:34

Відомо, що скляний посуд не має інших аналогів. Пластик та метал вважаються досить популярними матеріалами для виробництва. Але вони мають ті властивості, які часто несумісні з певними продуктами. Скло позбавлене цих недоліків і має ряд переваг. Дешева ціна - ціна не перший критерій, але він дуже важливий для покупців. Міцність – будь-яка скляна продукція піддається особливій обробці, яка робить її стійкою до ударів. Безпека – матеріал, що використовується, не виділяє токсичних сполук і не змінює початковий склад їжі. Тривалий термін експлуатації – ємності підходять для повторного використання до того часу, поки прийдуть у непридатність. Тривалий термін служби також стосується продовольчих товарів, які можуть зберігати свою свіжість завдяки високій герметичності упаковки. Звертайтеся сюди https://zakupka.com/uk/chernovtsy/k/banka-250-ml/, аби купити банку 250 мл в Чернівцях.

Re: Консервація

Повідомлення Xafik » 28 жовтня 2022, 15:32

Тара зі скла – це незамінний, бюджетний та абсолютно нешкідливий спосіб зберігання консервованих продуктів. Я шукаю, де в Чернівцях можна купити банки на 250 мл. Підкажіть, які переваги у таких ємностей зі скла?

Re: Консервація

Повідомлення mariana » 27 червня 2018, 19:33

oksana_ternану рецепт киньте.

Re: Консервація

Повідомлення кcuxa » 27 червня 2018, 19:29

і я таке робила. А у Вас густе вийшло бо в мене не дуже.

Re: Консервація

Повідомлення oksana_tern » 25 червня 2018, 19:52

Пробувала робити варення "Вишня в шоколаді". Багато в фейсбуці за нього писало. Дуже смачне. Особливо мала зацінила.

Re: Консервація

Повідомлення Vikibee » 13 вересня 2017, 22:41

Marichka, Соус смакує із запеченою телятиною, курятиною та іншими видами м'яса, можна використовувати як маринад.
2 кг чищених слив , 2 великих голівки часнику , 2 паприки гострі , 16 ст л цукру , 2 ст л солі , 1 чл перцю чорного меленого. 25 гр приправи карі. 0,5 чл кориці. Сливи , часник , перець перемолоти додати всі перелічені інгрідієнти і варити 30 хв, (я ще блендерила після варки) розлити в стерильні банки або простерилізувати 10 хв .
Соус не є гострим. Вихід - 1,5 л.

Re: Консервація

Повідомлення кcuxa » 13 вересня 2017, 22:37

гра з вогнем написав:Порадьте який соус з помідорів накрутити, нервують мене, нічого не хочеться з них робити і викинути жалко.
Я робила переважно лечо з перцем і навіть закрила 2 баночки маринованих (100% ніхто їсти не буде :cray: ) Хотіла б ще якийсь смачний соус.
Минулого року робила різні, то лиш лечо з перцем вподобала, а інші щось не моє. Може у вас є якісь улюблені соуси? Може і моїм стане :aplo:

Соус з помідорів.
10 кг. помідорів,
1 кг. цукру,(мені засолодке, тому давала менше)
6 ст.л. солі, по 1 ст.л. меленого чорного і червоного перцю, 1 гол. часнику, 0,5 ч.л кориці, 6-10 шт. гвоздики,200 гр.оцту. Помідори перетерти (я перекрутила на машинці для соку).Разом з спеціями варити 2 год .15 хв. до закінчення варіння добавати оцет і пропущений через чесникодавку часник. Надібрати 1 л. рідини і остудити додати 6 ст.л. крохмалю. Влити в гаряче і прокипятити 5 хв. помішуючи. Розкласти в стерилізовані банки і закрутити. Я ще хвилин 10 простерелізувала.

Re: Консервація

Повідомлення Marichka » 13 вересня 2017, 17:53

Можна рецепт?

Re: Консервація

Повідомлення Vikibee » 13 вересня 2017, 15:50

Я цьогоріч робила соус до м’яса зі слив. Гарно нам пішов, буду по другому колу закривати.

Re: Консервація

Повідомлення гра з вогнем » 12 вересня 2017, 22:44

Порадьте який соус з помідорів накрутити, нервують мене, нічого не хочеться з них робити і викинути жалко.
Я робила переважно лечо з перцем і навіть закрила 2 баночки маринованих (100% ніхто їсти не буде :cray: ) Хотіла б ще якийсь смачний соус.
Минулого року робила різні, то лиш лечо з перцем вподобала, а інші щось не моє. Може у вас є якісь улюблені соуси? Може і моїм стане :aplo:

Догори