Вирішила я якось поекспериментувати і приготувати щось незвичайне. Знайшла чудовий рецепт
Морквяний суп з апельсином і імбирем
морква - 350 г
цибуля - 1 шт.
імбир (порізаний) - 1 ст. ложка
апельсиновий сік - 2 ч. ложки,
апельсинова цедра - 2 ч. ложки,
овочевий бульйон - 2 склянки
натуральний йогурт (або сметана) - 3-4 ст. ложки
оливкова олія - 2 ст. ложки
сіль - 1 ч. ложка,
мелений чорний перець - 1 щіпка
зелень петрушки для прикраси.
Як всім сподобався, чоловік взагалі сказав, щоб я тепер частіше робила щось незвичайне))
Знайшла ось тут
Повідомлення Модератора |
М |
Неприховане посилання видалено модератором |
і докладний опис, як готувати теж є))
Вирішила я якось поекспериментувати і приготувати щось незвичайне. Знайшла чудовий рецепт
Морквяний суп з апельсином і імбирем
морква - 350 г
цибуля - 1 шт.
імбир (порізаний) - 1 ст. ложка
апельсиновий сік - 2 ч. ложки,
апельсинова цедра - 2 ч. ложки,
овочевий бульйон - 2 склянки
натуральний йогурт (або сметана) - 3-4 ст. ложки
оливкова олія - 2 ст. ложки
сіль - 1 ч. ложка,
мелений чорний перець - 1 щіпка
зелень петрушки для прикраси.
Як всім сподобався, чоловік взагалі сказав, щоб я тепер частіше робила щось незвичайне))
Знайшла ось тут [mm=]Неприховане посилання видалено модератором[/mm]і докладний опис, як готувати теж є))