Глобальні оголошення!



Крупи і макаронні вироби

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Крупи і макаронні вироби

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення Ulkanet » 30 серпня 2018, 23:07

так! ))) міль сподобала твою манку :hi: ::Р:
або в тебе дуже сильно сиро :confused:

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення erinaceus » 30 серпня 2018, 16:26

Якщо в манній крупі є комочки, то означає, що там щось замножилось?

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення erinaceus » 31 жовтня 2017, 23:23

Як готуєте банош?

Re: Балачки: ні про що і про все 9

Повідомлення кcuxa » 18 березня 2017, 16:39

Natalinda написав:Я готувала сьогодні той булгур. Чоловік казав що то пeнцак:) вінвзагалі в мeнe пшeничних каш нe любить. В нього каші — то грeчка і плов:) а мeні сподрбалося. Дужe розсипчатмй вийшов.

О, мій також таке сказав.Нам з малою сподобалось. Готувала типу плову в мультиварці. Завтра піду в АТБ то ще собі куплю.

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення vikilandi » 18 березня 2017, 08:30

mariana я до 2014 року купувала рис кримський коричневий, у Тернополі на ринку. Він був такий смачнючий, розсипчастий , що і не потребував пропарки. Тепер не завозять (принаймні у тієї пані вже його давно не було), то купувала фасований у супермаркетах, товже той коричневий рис не такий смачний. Брала виробників Вєтнаму та Китаю. Можливо, ще не натрапила нагарний, але вже різотто давно не робила( бо з білого - не те(

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення mariana » 18 березня 2017, 01:40

Я кус-кус просто заливаю окропом, не варю. Можна перед тим перетерти його сухим з оливковою олією, залити окропом, дати гарно набухнути, тоді сіль і сік лимона втиснути, і м"яти трошки, так готують в Марокко.

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення nelly » 18 березня 2017, 00:03

Пeвно в кожного фасувальника своі рeцeпти, в мeнк писало просто воду 1/2і варити бeз оьсмажeння.
А кус—кус нe щацвнили раз зварили, стоіть чeкає мого натхнeння. Сьо придивилася в Унівeрсамі то 25грн за 400гр.

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення mariana » 17 березня 2017, 23:44

Я булгур просто водою заливаю і варю, найчастіше в мультиварці, завжди розсипчасний. Колись так прокалювала на олії рис до плову, в Криму мене так навчили, але зараз вже відійшла від того, просто купую пропарений рис для плову, і гарний теж получається розсипчастий.
Я люблю булгуром фарширувати кабачки, баклажани, перець болгарський, і потім запікати, дуже смачно.

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення Natalinda » 17 березня 2017, 23:04

Неля я так розумію то не зовсім та каша прожарена. ЇЇ ж миєш і мокру в ті 2 ложки олії. Воно просто вимішується, навіть не підсушується, не те що не смажиться.
Ну то я так собі роздумую....

Re: Крупи і макаронні вироби

Повідомлення vikilandi » 17 березня 2017, 19:30

Marichka у мене навпаки) до каші мої підливки з мясом хочуть, а картопляне пюре з маслом потовк і вже ім подобається)

Догори