mariana » 17 березня 2017, 23:44
Я булгур просто водою заливаю і варю, найчастіше в мультиварці, завжди розсипчасний. Колись так прокалювала на олії рис до плову, в Криму мене так навчили, але зараз вже відійшла від того, просто купую пропарений рис для плову, і гарний теж получається розсипчастий.
Я люблю булгуром фарширувати кабачки, баклажани, перець болгарський, і потім запікати, дуже смачно.
Я булгур просто водою заливаю і варю, найчастіше в мультиварці, завжди розсипчасний. Колись так прокалювала на олії рис до плову, в Криму мене так навчили, але зараз вже відійшла від того, просто купую пропарений рис для плову, і гарний теж получається розсипчастий.
Я люблю булгуром фарширувати кабачки, баклажани, перець болгарський, і потім запікати, дуже смачно.