Navsegda » 03 листопада 2025, 19:20
Миледи написав:Що у вас на вечерю? Щось такого хочеться.. навіть не знаю що.. холодно і вже просто зїсти яблуко щось не допомагає.. хочеться щось такого ситного.. такого.. уммм

порадьте що приготувати
Коли на вулиці холодно, організм вимагає чогось дійсно ситного, зігріваючого і смачненького. Яблуком тут точно не відбудешся! Мені в таких випадках найкраще "заходить" щось м'ясне, але не надто складне у приготуванні.
Спробуй приготувати свинячі реберця в медово-гірчичному соусі. Це просто ідеально для холодної погоди! По-перше, свинина дає багато ситості, а по-друге, соус карамелізується і дає такий неймовірний аромат, що відразу стає тепліше.
Як готувати: Просто натри реберця сіллю, перцем, змасти сумішшю меду, гірчиці та часнику, і відправ у духовку на годину-півтори. А на гарнір можна запекти картоплю з розмарином. Це просто, але ефект неперевершений!
Щодо інгредієнтів, якість м'яса має вирішальне значення. Не економ на ньому, бо від цього залежить весь смак страви. Якщо тобі потрібна свіжа і якісна свинина
https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/svinina/, раджу подивитися в магазині "М'ясторія". Вони пропонують сиру продукцію високої якості. Свіже м'ясо гарантує, що реберця будуть соковитими і м'якими. Спробуй, не пошкодуєш!
[quote="Миледи"]Що у вас на вечерю? Щось такого хочеться.. навіть не знаю що.. холодно і вже просто зїсти яблуко щось не допомагає.. хочеться щось такого ситного.. такого.. уммм :working: порадьте що приготувати[/quote]
Коли на вулиці холодно, організм вимагає чогось дійсно ситного, зігріваючого і смачненького. Яблуком тут точно не відбудешся! Мені в таких випадках найкраще "заходить" щось м'ясне, але не надто складне у приготуванні.
Спробуй приготувати свинячі реберця в медово-гірчичному соусі. Це просто ідеально для холодної погоди! По-перше, свинина дає багато ситості, а по-друге, соус карамелізується і дає такий неймовірний аромат, що відразу стає тепліше.
Як готувати: Просто натри реберця сіллю, перцем, змасти сумішшю меду, гірчиці та часнику, і відправ у духовку на годину-півтори. А на гарнір можна запекти картоплю з розмарином. Це просто, але ефект неперевершений!
Щодо інгредієнтів, якість м'яса має вирішальне значення. Не економ на ньому, бо від цього залежить весь смак страви. Якщо тобі потрібна свіжа і якісна свинина [url=https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/svinina/]https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/svinina/[/url], раджу подивитися в магазині "М'ясторія". Вони пропонують сиру продукцію високої якості. Свіже м'ясо гарантує, що реберця будуть соковитими і м'якими. Спробуй, не пошкодуєш!