Глобальні оголошення!



Карпатські сири — хто куштував?

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Карпатські сири — хто куштував?

Re: Карпатські сири — хто куштував?

Повідомлення Olesh » Вчора, 15:49

Тема справді цікава — сири з Карпат останнім часом набирають популярності. Я б радив звернути увагу на магазин Foodmix — у них уся продукція з натуральної сировини, родинного виробництва, без зайвих добавок. Ось Карпатські сири , які вони пропонують: бринза, “Гауда з трюфелем”, “Гірський Чедер”, “Брюност” з карамелізованим присмаком. Більшість витримані у справжніх гірських погребах, а молоко — з власної ферми, на висоті 700 м. Це справжній смак, якого не купиш у супермаркеті.

Карпатські сири — хто куштував?

Повідомлення Erratum » Вчора, 15:34

Привіт! Дуже цікаво, хто вже пробував справжні сири з Карпат? Чув багато позитивного, але самому ще не доводилося куштувати. Цікаво, чи дійсно такий особливий смак, як розповідають. Поділіться враженнями або порадьте, де шукати.

Догори