Галина » 19 березня 2014, 09:04
Я наприклад млинці (налисники) взагалі без олії смажу. Розігріваю сковорідку, капельку капну, щоб перший не приставав, а далі смажу на сухій сковорідці. Не бачу в тому зла. Котлети мої діти ні варені ні парові в рот не беруть, скільки б я не старалася таким нагодувати, але коли печу котлетки (роблю маленькі, як смажені тільки в духовці), то смакують.
Я наприклад млинці (налисники) взагалі без олії смажу. Розігріваю сковорідку, капельку капну, щоб перший не приставав, а далі смажу на сухій сковорідці. Не бачу в тому зла. Котлети мої діти ні варені ні парові в рот не беруть, скільки б я не старалася таким нагодувати, але коли печу котлетки (роблю маленькі, як смажені тільки в духовці), то смакують.