Галина » 17 листопада 2012, 10:17
В мене такий, але я вже його купу років не пекла, то й не пам"ятаю секретів.
Спартак
1 яйце збити з 200 гр цукру. Додати туди 1 ст.л. меду, 6 ст.л. кип"яченого молока, 50 гр. масла. Гарно вимішати і закип"ятити.
Коли остигне дати 400 гр муки, 2 ст.л какао, 1 ч.л. соди погашена оцтом.
Замісити, розділити на 4 коржі.
Крем
0.5 л. молока, 2 яйця, 2 ст.л. муки добре збити і зварити на малому вогні 3 хв.
250 гр масла і 250 гр пудри втерти в макіткі + варену масу.
Тільки я цукор (пудру) завжди даю до того що варити, бо часом цукор з маслом добре не розтирається.
В мене такий, але я вже його купу років не пекла, то й не пам"ятаю секретів.
Спартак
1 яйце збити з 200 гр цукру. Додати туди 1 ст.л. меду, 6 ст.л. кип"яченого молока, 50 гр. масла. Гарно вимішати і закип"ятити.
Коли остигне дати 400 гр муки, 2 ст.л какао, 1 ч.л. соди погашена оцтом.
Замісити, розділити на 4 коржі.
Крем
0.5 л. молока, 2 яйця, 2 ст.л. муки добре збити і зварити на малому вогні 3 хв.
250 гр масла і 250 гр пудри втерти в макіткі + варену масу.
Тільки я цукор (пудру) завжди даю до того що варити, бо часом цукор з маслом добре не розтирається.