Melisa » 02 квітня 2010, 22:59
Білкова глазур
1 склянка цукрової пудри, 2 яєчних білки, 1 ст. ложка лимонного соку. Цукрову пудру просіяти через сито в миску, додати білки й лимонний сік і швидко розтерти дерев’яною ложкою до утворення однорідної глазурі. Білкову глазур можна ароматизировать ромом, кавовим екстрактом, какао й іншими добавками.
Шоколадна глазур
1 склянка цукрової пудри, 2 ст. ложки какао-порошку, 3-4 ст. ложки молока, 1 ст. ложка вершкового масла, ванілін. Цукрову пудру й какао просіяти через сито в миску, додати гаряче молоко, розм’якшене масло,ванілін і розтерти дерев’яною ложкою в однорідну блискучу глазур.
Матусі, поділіться секретами приготування смачних кремів. Я пробувала якось робити заварний, але той, який рекомендують у багатьох кулінарних книжках, мені не сподобався. Чим ви начиняєте заварні тістечка?
[color=#000080][size=150][b]Білкова глазур[/b][/size][/color]
[b]1 склянка цукрової пудри, 2 яєчних білки, 1 ст. ложка лимонного соку[/b]. Цукрову пудру просіяти через сито в миску, додати білки й лимонний сік і швидко розтерти дерев’яною ложкою до утворення однорідної глазурі. Білкову глазур можна ароматизировать ромом, кавовим екстрактом, какао й іншими добавками.
[color=#BF4000][size=150][b]Шоколадна глазур[/b][/size][/color]
[b]1 склянка цукрової пудри, 2 ст. ложки какао-порошку, 3-4 ст. ложки молока, 1 ст. ложка вершкового масла, ванілін.[/b] Цукрову пудру й какао просіяти через сито в миску, додати гаряче молоко, розм’якшене масло,ванілін і розтерти дерев’яною ложкою в однорідну блискучу глазур.
Матусі, поділіться секретами приготування смачних кремів. Я пробувала якось робити заварний, але той, який рекомендують у багатьох кулінарних книжках, мені не сподобався. Чим ви начиняєте заварні тістечка?