Natalinda » 28 листопада 2017, 21:55
mariana на 100 грамах не сильно поексперементуєш))))
робила
какао-терте та какао-масло, їх необхідно брати у співвідношені 2:1.
давала пудру, але робила її сама. Вона не розчинилася мені до кінця, трохи сіла на дно. ТО ті що перші заливала цукерки - в них не чулося пудри (вона ж на дні була) і вони гіркуваті, ну тобто такі як шоколад, чоловіку дуже смачні, він любить брют. Друга порція - то там чути пудру, бо я калатала наливаючи у форми. Потім додала трохи домашньої сматени і ще поварила, то рештки пудри майже розійшлися і смак мякший. Застигли чудово, можна було сметанки більше давати.
Нічого не темперую. Якби хоч півкілограма закалатати - то є сенс бавитися, а так, розтопила, залила, насолоджуюся смаком і усвідомленням що там мінімум хімії)
Купила ще пудру в Тортіно, то спробую ще раз робити, але ближче до Нового року.
[b]mariana[/b] на 100 грамах не сильно поексперементуєш))))
робила [quote]какао-терте та какао-масло, їх необхідно брати у співвідношені 2:1.[/quote]
давала пудру, але робила її сама. Вона не розчинилася мені до кінця, трохи сіла на дно. ТО ті що перші заливала цукерки - в них не чулося пудри (вона ж на дні була) і вони гіркуваті, ну тобто такі як шоколад, чоловіку дуже смачні, він любить брют. Друга порція - то там чути пудру, бо я калатала наливаючи у форми. Потім додала трохи домашньої сматени і ще поварила, то рештки пудри майже розійшлися і смак мякший. Застигли чудово, можна було сметанки більше давати.
Нічого не темперую. Якби хоч півкілограма закалатати - то є сенс бавитися, а так, розтопила, залила, насолоджуюся смаком і усвідомленням що там мінімум хімії)
Купила ще пудру в Тортіно, то спробую ще раз робити, але ближче до Нового року.