Галинка 13,06 » 21 квітня 2016, 15:39
Mama3 написав:flower написав:Я цього року маринувала шинку, бочок і тато мені закоптив
Ото мій чоловік зробив бочку, щоб цього року коптити м'ясо, бо все я запікаю. Питання: маринад підходить такий самий, як для запікання в духовці? Чи якийсь інший треба? Мариную завжди до 5 днів.
а я таки особисто люблю печене. Колись як я жила із батьками мама моя завжди пекла а тепер свекруха передає копчене то мій чоловік в захваті від таких копченостей!
[quote="Mama3"][quote="flower"]Я цього року маринувала шинку, бочок і тато мені закоптив[/quote]
Ото мій чоловік зробив бочку, щоб цього року коптити м'ясо, бо все я запікаю. Питання: маринад підходить такий самий, як для запікання в духовці? Чи якийсь інший треба? Мариную завжди до 5 днів.[/quote]
а я таки особисто люблю печене. Колись як я жила із батьками мама моя завжди пекла а тепер свекруха передає копчене то мій чоловік в захваті від таких копченостей!