Bolden » 24 листопада 2024, 23:49
Вчора знайшов цікаву статтю про
борщ на курячому бульйоні. Звичайно, традиційний борщ готують на свинячому або яловичому м'ясі, але чи не захочеться вам спробувати щось нове? Автор стверджує, що курячий бульйон робить суп легшим і ніжним, а також додає йому особливого смаку.
Я, правда, трохи скептично ставлюся до такого експерименту, адже борщ - це святе! Але хто з вас пробував борщ на курячому бульйоні? Може, є якісь секрети приготування, щоб він вийшов смачним? Поділіться думками, будь ласка!
Вчора знайшов цікаву статтю про [url=https://narodnakuhnya.cx.ua/borshh-na-kurjachomu-buljoni/]борщ на курячому бульйоні[/url]. Звичайно, традиційний борщ готують на свинячому або яловичому м'ясі, але чи не захочеться вам спробувати щось нове? Автор стверджує, що курячий бульйон робить суп легшим і ніжним, а також додає йому особливого смаку.
Я, правда, трохи скептично ставлюся до такого експерименту, адже борщ - це святе! Але хто з вас пробував борщ на курячому бульйоні? Може, є якісь секрети приготування, щоб він вийшов смачним? Поділіться думками, будь ласка!