Bolden » 24 листопада 2024, 23:58
Знайшов цікаву статтю про те, як зробити відбивні з курячої грудки на сковорідці в клітці.
Тут автор розповідає, як це зробити легко і швидко. Мені сподобалася ідея, адже куряча грудка – це не тільки здорова, але й економна альтернатива звичайним відбивним.
Хоча, звісно, нічого не відіб'є смак справжнього свинячого фаршу. Але для тих, хто хоче спробувати щось нове або просто зекономити, це може стати в нагоді.
Як ви вважаєте, чи можуть відбивні з курячої грудки стати повноцінною заміною звичайним відбивним? Чи варто спробувати такий рецепт?
Знайшов цікаву статтю про те, як зробити відбивні з курячої грудки на сковорідці в клітці. [url=https://gabamamayes.shop/vidbivni-z-kurjachoi-grudki-na-skovoridci-v-kljari.html]Тут[/url] автор розповідає, як це зробити легко і швидко. Мені сподобалася ідея, адже куряча грудка – це не тільки здорова, але й економна альтернатива звичайним відбивним.
Хоча, звісно, нічого не відіб'є смак справжнього свинячого фаршу. Але для тих, хто хоче спробувати щось нове або просто зекономити, це може стати в нагоді.
Як ви вважаєте, чи можуть відбивні з курячої грудки стати повноцінною заміною звичайним відбивним? Чи варто спробувати такий рецепт?