Bolden » 25 листопада 2024, 00:08
Дізнався про цікавий рецепт нарізного батона, який можна приготувати вдома в духовці.
Тут розповідається, як зробити хрусткий і ароматний батон, який стане відмінною альтернативою магазинному.
Особливо вразив мене момент з мазюканням верхнього шару тіста олією з додаванням часнику та зелені. Виходить смачний і ароматний хруст.
Як думаєте, чи варто додавати до цього рецепту ще щось, щоб надати батону особливого смаку? Може, хтось пробував додавати інші спеції або навіть трохи сиру? Було б цікаво почути ваші поради та досвід!
Дізнався про цікавий рецепт нарізного батона, який можна приготувати вдома в духовці. [url=https://elenamedzoloto.com.ua/nariznij-baton-u-domashnih-umovah-u-duhovci-na.html]Тут[/url] розповідається, як зробити хрусткий і ароматний батон, який стане відмінною альтернативою магазинному.
Особливо вразив мене момент з мазюканням верхнього шару тіста олією з додаванням часнику та зелені. Виходить смачний і ароматний хруст.
Як думаєте, чи варто додавати до цього рецепту ще щось, щоб надати батону особливого смаку? Може, хтось пробував додавати інші спеції або навіть трохи сиру? Було б цікаво почути ваші поради та досвід!