Melisa » 04 квітня 2010, 22:38
Щоб розрахувати точний час приготування курки необхідно „закласти” по 25 хвилин на кожні 500 грам курячого м’яса плюс ще 10 хвилин.
Щоб визначитись, готова курка чи ні необхідно проштрикнути її дерев’яною шпажкою в любому місці. Якщо витікає прозорий бульйон (рідина), значить курка – готова. Якщо ж бульйон рожевого кольору, то курку необхідно ще готувати на протязі якогось часу.
Щоб бульйон вийшов золотистим, необхідно при його приготування добавити трішки шкарлупи від цибулі. Після того, як бульйон буде готовий її необхідно видалити з супу.
Щоб м’ясо вдалось м’яким і швидко зварилось, бульйон необхідно трішки посолити на початку процесу варіння і добавити необхідну кількість солі в кінці.
Якщо м’ясо на декілька хвилин опустити в крутий1 кип’яток, потім злити воду, після чого почати варити, то бульйон вийде прозорим.
Щоб розрахувати точний час приготування курки необхідно „закласти” по 25 хвилин на кожні 500 грам курячого м’яса плюс ще 10 хвилин.
Щоб визначитись, готова курка чи ні необхідно проштрикнути її дерев’яною шпажкою в любому місці. Якщо витікає прозорий бульйон (рідина), значить курка – готова. Якщо ж бульйон рожевого кольору, то курку необхідно ще готувати на протязі якогось часу.
Щоб бульйон вийшов золотистим, необхідно при його приготування добавити трішки шкарлупи від цибулі. Після того, як бульйон буде готовий її необхідно видалити з супу.
Щоб м’ясо вдалось м’яким і швидко зварилось, бульйон необхідно трішки посолити на початку процесу варіння і добавити необхідну кількість солі в кінці.
Якщо м’ясо на декілька хвилин опустити в крутий1 кип’яток, потім злити воду, після чого почати варити, то бульйон вийде прозорим.