Ланка » 30 листопада 2016, 18:46
борошно масло й вода-гарні для різного виду випічки.
цю статтю я вихопила у однієї матусі- це не мої власні поради,хоча дещо мені сподобалося.
але скажу по власному досвіду що в мене- прекрасний замінник важкого тіста на пиріжки-це тонке розтяжне штруделеве тісто- теж саме поєднання вода+борошно+олія. нічого зайвого..
ну, томатну пасту я сама роблю, а пельмені та варенички- це тільки домашньої ліпки,й начинки які завгодно.
мох менші- полюбляють пельмені з зеленню та сиром, чоловік у піст- любить за рибною начинкою, а я сама- завжди буду "поважати" самі українські- це з м,ясом !:))
борошно масло й вода-гарні для різного виду випічки.
цю статтю я вихопила у однієї матусі- це не мої власні поради,хоча дещо мені сподобалося.
але скажу по власному досвіду що в мене- прекрасний замінник важкого тіста на пиріжки-це тонке розтяжне штруделеве тісто- теж саме поєднання вода+борошно+олія. нічого зайвого..
ну, томатну пасту я сама роблю, а пельмені та варенички- це тільки домашньої ліпки,й начинки які завгодно.
мох менші- полюбляють пельмені з зеленню та сиром, чоловік у піст- любить за рибною начинкою, а я сама- завжди буду "поважати" самі українські- це з м,ясом !:))