Lesya » 14 березня 2011, 23:21
В мене омлет на бісквіт схожий - росте і майже ніколи не сідає. Головне добре збити яйця з молоком + спеції. Помідорки, цибуля, перець болгарський - до настрою. Сковорідка розжарена, жиру не багато. Виливаю яйця і накриваю кришкою. Вогонь не сильний, бо внизу пригорить, а верх залишиться рідким. За кілька хвилин відкриваю, швидко посипаю твердим сиром і зеленню і знов накриваю. Якщо виключити і зразу відкрити - гарантія, що сяде.
В мене омлет на бісквіт схожий - росте і майже ніколи не сідає. Головне добре збити яйця з молоком + спеції. Помідорки, цибуля, перець болгарський - до настрою. Сковорідка розжарена, жиру не багато. Виливаю яйця і накриваю кришкою. Вогонь не сильний, бо внизу пригорить, а верх залишиться рідким. За кілька хвилин відкриваю, швидко посипаю твердим сиром і зеленню і знов накриваю. Якщо виключити і зразу відкрити - гарантія, що сяде.