гра з вогнем » 21 липня 2017, 01:31
ми полюбили яйцевий салат останнім часом. Яйця у нас цього року дуже-дуже дешеві. Я вже бісквітами об'їлася, поки можна було пекти (до літа)
А тепер їмо яйцевий салат. Рецепт простий до не можливого, яйця, зелена цибуля, стебла і зелень салери, заправлений майонезом. Зі спецій я даю або приправу old bay, або просто сіль-перець, щіпку паприки. Майонез у нас домашній, тому все таки, мені хочеться його трохи полегшити. Дуже смачно з підсмаженим багетом.
Ще робила омлет зі шпинатом. Шпинат порізати, трошки потушкувати на маслі, залити яйцями (я додаю трохи молока), посипати сиром і поставити на малий вогонь під покришку. Ще роблять в духовці, через спеку-літо духовкою не користуюся, може для духовки є якійсь нюанси, незнаю.
ми полюбили яйцевий салат останнім часом. Яйця у нас цього року дуже-дуже дешеві. Я вже бісквітами об'їлася, поки можна було пекти (до літа)
А тепер їмо яйцевий салат. Рецепт простий до не можливого, яйця, зелена цибуля, стебла і зелень салери, заправлений майонезом. Зі спецій я даю або приправу old bay, або просто сіль-перець, щіпку паприки. Майонез у нас домашній, тому все таки, мені хочеться його трохи полегшити. Дуже смачно з підсмаженим багетом.
Ще робила омлет зі шпинатом. Шпинат порізати, трошки потушкувати на маслі, залити яйцями (я додаю трохи молока), посипати сиром і поставити на малий вогонь під покришку. Ще роблять в духовці, через спеку-літо духовкою не користуюся, може для духовки є якійсь нюанси, незнаю.