гра з вогнем » 05 жовтня 2017, 23:40
vikilandi дуже смачно, як не дивно.
я готувала недавно з лосося, але по правильному робити з молюсків.
Треба бульйон (бажано рибний), корінь або стебла салери, можна дуже трошки моркви, можна без, трошки картоплі, вершки, борошно або крохмаль для загущення (я віддаю перевагу борошну) і вершки. Звісно молюски ще потрібні.
Вариться дуже просто як густий суп. В кінці додаються молюски (я додавала рибу).
[b]vikilandi[/b] дуже смачно, як не дивно.
я готувала недавно з лосося, але по правильному робити з молюсків.
Треба бульйон (бажано рибний), корінь або стебла салери, можна дуже трошки моркви, можна без, трошки картоплі, вершки, борошно або крохмаль для загущення (я віддаю перевагу борошну) і вершки. Звісно молюски ще потрібні.
Вариться дуже просто як густий суп. В кінці додаються молюски (я додавала рибу).