vikilandi » 23 лютого 2018, 23:28
Marichka, то мабуть, мали на увазі хлібці.
Я сьогодні під час приготування сухариків у духовці, вирішила поекспериментувати з температурою. Помістивши всередину термометр, поставила регулятор нижче мінімальної позначки. Виявила, що так можна досягти 32-34 градусів, перевіряла і з конвекцією, і без. Мені здається, що це дуже наближено до умов сушок. Конвекція працює, температура низька, щоб уникнути конденсату, дверцята доведеться мінімально тримати відчиненими. З понеділка спробую зробити пастилу. Хтось уже готував ці сухопюрешки в духовці? Поділіться досвідом, будь ласка.
[b]Marichka[/b], то мабуть, мали на увазі хлібці.
Я сьогодні під час приготування сухариків у духовці, вирішила поекспериментувати з температурою. Помістивши всередину термометр, поставила регулятор нижче мінімальної позначки. Виявила, що так можна досягти 32-34 градусів, перевіряла і з конвекцією, і без. Мені здається, що це дуже наближено до умов сушок. Конвекція працює, температура низька, щоб уникнути конденсату, дверцята доведеться мінімально тримати відчиненими. З понеділка спробую зробити пастилу. Хтось уже готував ці сухопюрешки в духовці? Поділіться досвідом, будь ласка.