mariana » 26 січня 2018, 02:18  
			eney трохи не в тему, але з якого борошна робите? з твердих чи м"яких сортів?
А тепер  стосовно запитання, мої родичі мають лапшерізку, з кількома насадками, ручну, я собі в них позичала на деякий час, то сподобалося. катала тісто на лазанью, тальятеле теж, можна звичайно експериментувати і тісто з шпинатом робити, або з цільнозерновим брошном, хороша штрука, собі задумувалася що треба теж придбати. 
Отакого плану 
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
з двома насадками, а є ще що й равіолі робить.
 
			
				[b]eney[/b] трохи не в тему, але з якого борошна робите? з твердих чи м"яких сортів?
А тепер  стосовно запитання, мої родичі мають лапшерізку, з кількома насадками, ручну, я собі в них позичала на деякий час, то сподобалося. катала тісто на лазанью, тальятеле теж, можна звичайно експериментувати і тісто з шпинатом робити, або з цільнозерновим брошном, хороша штрука, собі задумувалася що треба теж придбати. 
Отакого плану 
[i]Прихований текст[/i]
з двома насадками, а є ще що й равіолі робить.