гра з вогнем » 15 червня 2012, 22:23
Порізала цибулю і мокву
На сковорідку з розігрітою олію додала 2 ст ложки карі (раз дала три мені загостре було і раз давала ше імбир теж було загостре)
Додала цибулю і мокву, обсмажила
Додала порізану кубиками курку, обсмажила
Додала курячий бульйон
Додала коксове молоко (це тайський варіант) молоко/вершки (я молоко давала, це ніби оригінальний варіант)
посолила, дала покіпіти без кришки або з кришкою
І ше 2 рази робила з додаванням томатів.
Порізала цибулю і мокву
На сковорідку з розігрітою олію додала 2 ст ложки карі (раз дала три мені загостре було і раз давала ше імбир теж було загостре)
Додала цибулю і мокву, обсмажила
Додала порізану кубиками курку, обсмажила
Додала курячий бульйон
Додала коксове молоко (це тайський варіант) молоко/вершки (я молоко давала, це ніби оригінальний варіант)
посолила, дала покіпіти без кришки або з кришкою
І ше 2 рази робила з додаванням томатів.