mariana » 28 грудня 2011, 03:42
Складники:
1 цибулина
0,5 кг мідій
3 тушки кальмара
200-300 гр чищених креветок(можна більше)
якщо знайдете ще якусь морську живність, теж можна додати, я пишу лише те що реально купити в нас
1 упаковка плавленого сиру "Янтар" або для тих хто не любить пачка жирних вершків
Розморожуємо кальмари, якщо неочищені-то ощичуємо від шкірок і плівки, нарізаємо півкільцями, розморожуємо креветки, мідії трішки розморожуємо (не до кінця). На олії підсмажуємо до прозорості порізану напівкільцями цибулину, кидаємо кальмари, протушуємо їх хвилин 10, до м"ягкості(вони в мене завжди по цьому рецепту виходять м"які). додаємо креветки і напіврозморожені мідії. Мідії пустять дуже смачний сік, солимо-перчимо, тушимо до готовності кілька хвилин. Додаємо упаковку плавленого сиру "Янтар" (хто не вживає - то може додати пачку жирних вершків, мені більше подобається з сиром), і тушимо ще кілька хвилин до повного розплавлення сир. Виходить дуже смачн.
Складники:
1 цибулина
0,5 кг мідій
3 тушки кальмара
200-300 гр чищених креветок(можна більше)
якщо знайдете ще якусь морську живність, теж можна додати, я пишу лише те що реально купити в нас
1 упаковка плавленого сиру "Янтар" або для тих хто не любить пачка жирних вершків
Розморожуємо кальмари, якщо неочищені-то ощичуємо від шкірок і плівки, нарізаємо півкільцями, розморожуємо креветки, мідії трішки розморожуємо (не до кінця). На олії підсмажуємо до прозорості порізану напівкільцями цибулину, кидаємо кальмари, протушуємо їх хвилин 10, до м"ягкості(вони в мене завжди по цьому рецепту виходять м"які). додаємо креветки і напіврозморожені мідії. Мідії пустять дуже смачний сік, солимо-перчимо, тушимо до готовності кілька хвилин. Додаємо упаковку плавленого сиру "Янтар" (хто не вживає - то може додати пачку жирних вершків, мені більше подобається з сиром), і тушимо ще кілька хвилин до повного розплавлення сир. Виходить дуже смачн.