Nymydora » 08 листопада 2010, 23:12
у нас традиційно на свята робляться фаршировані яблука. До горіхів вони мають те, що начинка - змелені в блендері горіхи з цукром (можна ще сир додати чи родзинки, чи мед - чого душа бажає). Яблука треба обчистити, легенько виколупати з них серединку, щоб вийшли чашечки і проварити, але щоб не розварилися. ПОтім в середину покласти горіхову начинку і полити це все сметаною, збитою з цукром. Класично - форшироване яблуко ставиться на блюдце і заливається желе, так, що них яблука втоплений у желе. І вже тоді поливається сметаною (але ми так не робим, бо довго бавитися і блюдець багато тре :) )
у нас традиційно на свята робляться фаршировані яблука. До горіхів вони мають те, що начинка - змелені в блендері горіхи з цукром (можна ще сир додати чи родзинки, чи мед - чого душа бажає). Яблука треба обчистити, легенько виколупати з них серединку, щоб вийшли чашечки і проварити, але щоб не розварилися. ПОтім в середину покласти горіхову начинку і полити це все сметаною, збитою з цукром. Класично - форшироване яблуко ставиться на блюдце і заливається желе, так, що них яблука втоплений у желе. І вже тоді поливається сметаною (але ми так не робим, бо довго бавитися і блюдець багато тре :) )