олеся » 10 січня 2012, 15:54
А я роблю різні варіанти. Один такий: в мисочку вибиваю яйце, соломкою ріжу будь що м'ясне, (я люблю щоб була шинка, або рублена ковбаса, або якесь варене м'ясо). Додаю майонез, сир твердий натерти можна і плавлений потерти, сіль, перець, зелень. І одну сторону батону, або хліба мочу в ту масу, потім ще трохи ложкою накладаю, і тією стороною, що все накладено кладу на розігріту сковорідку... Ням-ням...
А я роблю різні варіанти. Один такий: в мисочку вибиваю яйце, соломкою ріжу будь що м'ясне, (я люблю щоб була шинка, або рублена ковбаса, або якесь варене м'ясо). Додаю майонез, сир твердий натерти можна і плавлений потерти, сіль, перець, зелень. І одну сторону батону, або хліба мочу в ту масу, потім ще трохи ложкою накладаю, і тією стороною, що все накладено кладу на розігріту сковорідку... Ням-ням...