Kskz » 13 січня 2015, 15:49
Пророщую гречку, квіноа і мікрозелень (різна суміш люцерна, пажитник ще щось). Ще овес раніше проробувала, але останнімм часом якесь не добре почищене попадається і лушпиння мішає нормально їсти.
З гречки пророщеної робиться мій улюблений сніданок: гречка пророщ., грейпфрут (можна впринципі любий фрукт), мелений льон, стевія (можна підсолодити чим подобається), можна ще горіхової пасти якоїсь добавити.
Квінов їм як кашу, трохи олії, сіль.
Мікрозелень пророщую довго днів 5-6, у спеціальному пророщувачі. Добавляю до салатів чи просто вприкуску до чогось.
Десь вже була тема про пророщування.
Хто знає чи можна на городі гречку посадити? Як її потім збирати?))
Пророщую гречку, квіноа і мікрозелень (різна суміш люцерна, пажитник ще щось). Ще овес раніше проробувала, але останнімм часом якесь не добре почищене попадається і лушпиння мішає нормально їсти.
З гречки пророщеної робиться мій улюблений сніданок: гречка пророщ., грейпфрут (можна впринципі любий фрукт), мелений льон, стевія (можна підсолодити чим подобається), можна ще горіхової пасти якоїсь добавити.
Квінов їм як кашу, трохи олії, сіль.
Мікрозелень пророщую довго днів 5-6, у спеціальному пророщувачі. Добавляю до салатів чи просто вприкуску до чогось.
Десь вже була тема про пророщування.
Хто знає чи можна на городі гречку посадити? Як її потім збирати?))