Olyana » 05 грудня 2014, 15:41
pan_kotskyy написав:а розкажіть, будь-ласка, детальніше, що ж там таке дають в варену ковбасу, наприклад? А в копчену?
А соду в йогурт то для чого? Чулоа, що молоко водою розбавляють 50 на 50, то теж правда?
Розкажу те, що колись чула від дідуся, коли ще була дитиною. Напевно, всього він мені не розповідав, щоб не травмувати дитячу психіку

та що на ковбасу перемелюють все все, як то кажуть, і що добре і що зле. А якщо антисанітарія, то і може якась жива істотка заскочити і її там теж перемелять..:-) хоча, зараз все ж є багато приватних виробників і я все ж сподіваюсь на їх добросовісність і чистоту. А щодо йогуртів, то знаю точно це про кальцовану соду. Для чого поняття не маю, але це не терноп, а районний молочний комб. Мабуть, щось для терміну зберігання... Дівчата, якщо виясняти' то то так з усім у нас, на жаль( чомусь, не з вважають у нас на споживача...
[quote="pan_kotskyy"]
а розкажіть, будь-ласка, детальніше, що ж там таке дають в варену ковбасу, наприклад? А в копчену?
А соду в йогурт то для чого? Чулоа, що молоко водою розбавляють 50 на 50, то теж правда?[/quote]
Розкажу те, що колись чула від дідуся, коли ще була дитиною. Напевно, всього він мені не розповідав, щоб не травмувати дитячу психіку :crazy: та що на ковбасу перемелюють все все, як то кажуть, і що добре і що зле. А якщо антисанітарія, то і може якась жива істотка заскочити і її там теж перемелять..:-) хоча, зараз все ж є багато приватних виробників і я все ж сподіваюсь на їх добросовісність і чистоту. А щодо йогуртів, то знаю точно це про кальцовану соду. Для чого поняття не маю, але це не терноп, а районний молочний комб. Мабуть, щось для терміну зберігання... Дівчата, якщо виясняти' то то так з усім у нас, на жаль( чомусь, не з вважають у нас на споживача...