Julialedi » 07 грудня 2014, 16:13
Спочатку гуску вимити, відрізати крила, шию і ці місця зашити ниткою. Помазати гарненько гуску лимоном, сіллю і перцем, ззовні і всередині і залишити на 30хв. В цей час зробити начинку: батон (без шкірки) залити молоком, додати манку, додати солі і трішки цукру. Має бути таке як тісто. Почистити 2-3 яблука, порізати на дольки, пару штук запхати в гуску, далі начинити начинкою і в кінці решта яблучок, гарно зашити. Далі запхати в рукав, і цим місцем де зашито догори, на протвінь і запікати. Запікаю 1год, 40хв.- 2 год. Все роблю "на око".
Дуже зручно, і не треба ніякого гарніру.
Спочатку гуску вимити, відрізати крила, шию і ці місця зашити ниткою. Помазати гарненько гуску лимоном, сіллю і перцем, ззовні і всередині і залишити на 30хв. В цей час зробити начинку: батон (без шкірки) залити молоком, додати манку, додати солі і трішки цукру. Має бути таке як тісто. Почистити 2-3 яблука, порізати на дольки, пару штук запхати в гуску, далі начинити начинкою і в кінці решта яблучок, гарно зашити. Далі запхати в рукав, і цим місцем де зашито догори, на протвінь і запікати. Запікаю 1год, 40хв.- 2 год. Все роблю "на око".
Дуже зручно, і не треба ніякого гарніру.