Наталка » 16 лютого 2018, 20:58
Я просто тушу печериці в сметані. Цибулю ріжемо кубиками і обсмажую до золотистого кольору.даю порізані пластинками гриби, молю перчу,смажу 2-3 хвилини, даю ложку сметани і трохи молока, ще кілька хвилин тушу. І все
Моя свекруха ще смажить на сухій сковороді муку до світло коричневого, розводить водою і додає до грибів зі сметаною. В неї виходить підлива, де багато юшки.
Я просто тушу печериці в сметані. Цибулю ріжемо кубиками і обсмажую до золотистого кольору.даю порізані пластинками гриби, молю перчу,смажу 2-3 хвилини, даю ложку сметани і трохи молока, ще кілька хвилин тушу. І все
Моя свекруха ще смажить на сухій сковороді муку до світло коричневого, розводить водою і додає до грибів зі сметаною. В неї виходить підлива, де багато юшки.