nadusha » 15 січня 2014, 21:31
О-оо-о! В мене тато мисливець... М"ясо кабана треба вимочити цілу ніч у воді з оцтом (слабкий розчин), порізавши на декілька кусків. Зранку промити, і до обіду потримати в маринаді (ми варили на око - вода, сіль, лавровий листок, перець духмяний і горошком, оцет). Можна туди ще дати цибульки. Потім тушили з цибулею, морквою, сметаною і часничком.
А зайця теж вимочити на ніч у воді з оцтом, потім відварити (до години), і тушили в сметані з цибулькою.
О-оо-о! В мене тато мисливець... М"ясо кабана треба вимочити цілу ніч у воді з оцтом (слабкий розчин), порізавши на декілька кусків. Зранку промити, і до обіду потримати в маринаді (ми варили на око - вода, сіль, лавровий листок, перець духмяний і горошком, оцет). Можна туди ще дати цибульки. Потім тушили з цибулею, морквою, сметаною і часничком.
А зайця теж вимочити на ніч у воді з оцтом, потім відварити (до години), і тушили в сметані з цибулькою.