mari » 01 травня 2012, 12:31
Кращі рецепти омлетів
1. Грецький омлет
Інгредієнти: яйця - 8 шт., Помідори черрі - 200 г, цибуля ріпчаста - 1 головка, масло оливкове - 4 ст. л., зелень петрушки рубана - 2 ст. л., горіх мускатний - на кінчику ножа, перець чорний мелений, сіль - за смаком.
Приготування
Помідори обшпарити, зняти шкірку, м'якоть порізати навпіл. Цибулю нарізати півкільцями. Яйця збити, додати зелень, мускатний горіх, сіль, перець і ретельно перемішати.
Цибулю спассеруйте на маслі, залити її яєчною масою, вкласти помідори і смажити омлет 10 хвилин. При подачі виклади омлет на блюдо, прикрасити за смаком соусом і зеленню.
2. Італійський омлет
Інгредієнти: яйця - 8 шт., Зелень кропу, петрушки і базиліка рубаного - по 1 ч. л., Цибуля ріпчаста - 1 головка, масло топлене - 3 ст. л., молоко - 100 мл, свіжі помідори і зелень - для прикраси, сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Цибулю нарізати скибочками, обсмажити на частині масла. Яйця взбити з молоком, додати січену зелень, посолити, поперчити і перемішати. Розігріти на сковороді одну четверту масла. Зменшити вогонь, влити одну четверту яєчної маси, прогріти до загустіння. Готовий омлет звернути вдвоєл, викласти на тарілку. Посмажити ще 3 омлета.
При подачі покласти на омлет обсмажену цибулю, прикрасити скибочками помідорів і свіжою зеленню.
рецепти омлетів - вибирай кращий
3. Французький омлет
Інгредієнти: яйця - 4 шт., вершкове масло - 20 г, сіль, тертий сир, сіль - за смаком. Начинка може бути будь-яка, за смаком, наприклад, м'ясна або грибна.
Приготування:
На сковороді розтопити вершкове масло. Коли воно перестане пінитися, влити збиті в блендері посолені яйця. Злегка помішуючи і відгинаючи від краю, нахиляючи сковороду, щоб суміш, що не встигла застигнути, перетікала до країв. Смаж до загустіння. Виклади начинку на половину омлету і склади вдвоє. Акуратно переклади на тарілку і посип тертим сиром.
Рецепт начинки: 100 г м'ясного фаршу обсмаж на рослинному маслі з половиною дрібно нарізаної цибулини. Посолити, поперчити, потім додай шматочки свіжих помідорів або 1 ст.л. кетчупу, розведеного водою, і трохи потушкуй.
рецепти омлетів - вибирай кращий
4. Іспанський омлет
Інгредієнти: яйця -4 шт., Картопля - 2 шт., Гриби - 200 г, молоко - 6 ст.л., помідори - для прикраси, зелена цибуля - за смаком, олія оливкова - 1 ст. л., перець чорний мелений, сіль - за смаком.
Приготування
Картоплю та гриби наріж скибочками, цибулю - кільцями. Підготовлені інгредієнти з'єднай, обсмаж на маслі, посоли, поперчи. Яйця збий з молоком, залий цією сумішшю овочі та запікай омлет до готовності. При подачі прикрась свіжою зеленню, помідорами і соусом.
5. Віденський омлет - солодкий
Інгредієнти: борошно - 300 г, молоко - 1 ст., Яйця - 2 шт., Вишні без кісточок або варення з вишень - 700 г, сіль - щіпка, цукор - до смаку, ваніль або ванільний цукор - на кінчику ножа, масло рослинне - для змазування, цукрова пудра - для прикраси.
Приготування
Борошно з'єднай з молоком, ретельно збий, введи яйця, сіль, цукор, ванілін. Тісто має вийти, як густа сметана, але при цьому могло литися.Форму для випічки постав на вогонь і поклади шматочок масла, щоб розтопилось. У змащену форму вилий половину тіста, поверх, щільним шаром, виклади вишні, щоб тіста не було видно. Залий залишком тіста. Постав в розігріту до 150 градусів духовку на невеликий вогонь. Випікати до готовності, приблизно 30 хвилин. Готовий віденський омлет прикрась цукровою пудрою.
Кращі рецепти омлетів
1. Грецький омлет
Інгредієнти: яйця - 8 шт., Помідори черрі - 200 г, цибуля ріпчаста - 1 головка, масло оливкове - 4 ст. л., зелень петрушки рубана - 2 ст. л., горіх мускатний - на кінчику ножа, перець чорний мелений, сіль - за смаком.
Приготування
Помідори обшпарити, зняти шкірку, м'якоть порізати навпіл. Цибулю нарізати півкільцями. Яйця збити, додати зелень, мускатний горіх, сіль, перець і ретельно перемішати.
Цибулю спассеруйте на маслі, залити її яєчною масою, вкласти помідори і смажити омлет 10 хвилин. При подачі виклади омлет на блюдо, прикрасити за смаком соусом і зеленню.
2. Італійський омлет
Інгредієнти: яйця - 8 шт., Зелень кропу, петрушки і базиліка рубаного - по 1 ч. л., Цибуля ріпчаста - 1 головка, масло топлене - 3 ст. л., молоко - 100 мл, свіжі помідори і зелень - для прикраси, сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Цибулю нарізати скибочками, обсмажити на частині масла. Яйця взбити з молоком, додати січену зелень, посолити, поперчити і перемішати. Розігріти на сковороді одну четверту масла. Зменшити вогонь, влити одну четверту яєчної маси, прогріти до загустіння. Готовий омлет звернути вдвоєл, викласти на тарілку. Посмажити ще 3 омлета.
При подачі покласти на омлет обсмажену цибулю, прикрасити скибочками помідорів і свіжою зеленню.
рецепти омлетів - вибирай кращий
3. Французький омлет
Інгредієнти: яйця - 4 шт., вершкове масло - 20 г, сіль, тертий сир, сіль - за смаком. Начинка може бути будь-яка, за смаком, наприклад, м'ясна або грибна.
Приготування:
На сковороді розтопити вершкове масло. Коли воно перестане пінитися, влити збиті в блендері посолені яйця. Злегка помішуючи і відгинаючи від краю, нахиляючи сковороду, щоб суміш, що не встигла застигнути, перетікала до країв. Смаж до загустіння. Виклади начинку на половину омлету і склади вдвоє. Акуратно переклади на тарілку і посип тертим сиром.
Рецепт начинки: 100 г м'ясного фаршу обсмаж на рослинному маслі з половиною дрібно нарізаної цибулини. Посолити, поперчити, потім додай шматочки свіжих помідорів або 1 ст.л. кетчупу, розведеного водою, і трохи потушкуй.
рецепти омлетів - вибирай кращий
4. Іспанський омлет
Інгредієнти: яйця -4 шт., Картопля - 2 шт., Гриби - 200 г, молоко - 6 ст.л., помідори - для прикраси, зелена цибуля - за смаком, олія оливкова - 1 ст. л., перець чорний мелений, сіль - за смаком.
Приготування
Картоплю та гриби наріж скибочками, цибулю - кільцями. Підготовлені інгредієнти з'єднай, обсмаж на маслі, посоли, поперчи. Яйця збий з молоком, залий цією сумішшю овочі та запікай омлет до готовності. При подачі прикрась свіжою зеленню, помідорами і соусом.
5. Віденський омлет - солодкий
Інгредієнти: борошно - 300 г, молоко - 1 ст., Яйця - 2 шт., Вишні без кісточок або варення з вишень - 700 г, сіль - щіпка, цукор - до смаку, ваніль або ванільний цукор - на кінчику ножа, масло рослинне - для змазування, цукрова пудра - для прикраси.
Приготування
Борошно з'єднай з молоком, ретельно збий, введи яйця, сіль, цукор, ванілін. Тісто має вийти, як густа сметана, але при цьому могло литися.Форму для випічки постав на вогонь і поклади шматочок масла, щоб розтопилось. У змащену форму вилий половину тіста, поверх, щільним шаром, виклади вишні, щоб тіста не було видно. Залий залишком тіста. Постав в розігріту до 150 градусів духовку на невеликий вогонь. Випікати до готовності, приблизно 30 хвилин. Готовий віденський омлет прикрась цукровою пудрою.