nadusha » 14 грудня 2013, 08:46
А я так роблю: фарш, потерта на мілкій тертці цибулина (не маленька), запарена вівсянка (приблизно столова ложка +-), шматочок потертої на дрібній тертці сирої картоплини, яйце, сіль. Якщо фарш рідкуватий - чуть-чуть манки. Залишити на 15-20 хв., щоб настоялось і смажити на маленькому вогні під кришкою.
А я так роблю: фарш, потерта на мілкій тертці цибулина (не маленька), запарена вівсянка (приблизно столова ложка +-), шматочок потертої на дрібній тертці сирої картоплини, яйце, сіль. Якщо фарш рідкуватий - чуть-чуть манки. Залишити на 15-20 хв., щоб настоялось і смажити на маленькому вогні під кришкою.