Nymydora » 12 листопада 2010, 22:51
Я з журавлини роблю морс:
1) ягоди мию, перебираю, мну руками, видавлюю сік
2) з жому (того, що лишилося після видавлювання соку) варю компот - кидаю на кип'яток, щоб закипіло і трохи настоялося.
3) у компот виливаю сік, додаю до смаку меду.
Виходить смачно. І дужжже корисно. Підходить навіть заморожена журавлина. ДО речі, дякую, що нагадали, завтра зроблю, якраз в морозилці є пакетик.
Я з журавлини роблю морс:
1) ягоди мию, перебираю, мну руками, видавлюю сік
2) з жому (того, що лишилося після видавлювання соку) варю компот - кидаю на кип'яток, щоб закипіло і трохи настоялося.
3) у компот виливаю сік, додаю до смаку меду.
Виходить смачно. І дужжже корисно. Підходить навіть заморожена журавлина. ДО речі, дякую, що нагадали, завтра зроблю, якраз в морозилці є пакетик.