nelly » 03 березня 2018, 01:35
Пекли вже двічі ось такий манник, виходить досить нічого смак з таким набором продуктів.
манка — 230 грам;
мука — 70 грам;
цукор — 200 грам,в мене менше
какао — 60 грам;
сіль — 0,5 чайної ложки
розпушувач— 1 чайна ложка);
олія — 90 мл;
вода — 400мл, але я лила 200 приблизно;
вишня без кісточок — 50-100 грам, я брала морожену смородину
Для шоколаднох глазурі:
какао — 3 столові ложки;
вода — 8 столових ложок
цукор — 2 столові ложки
олія— 1 столова ложка
Змішати сухі інгред, потім додаємо олію і воду тонкою струйкою. Замісивши лишаємо на 20 хв, щоб набрякла манка, тісто таке приблизно як на блінчики. Вливаємо половину тіста у форму, сипемо ягоди, потім іншу половину. Пекти при 180 20-30хв.
Для глазурі все змішати і варити др перших бульок. Полити манник коли трохи простигне. Смачного!
Пекли вже двічі ось такий манник, виходить досить нічого смак з таким набором продуктів.
манка — 230 грам;
мука — 70 грам;
цукор — 200 грам,в мене менше
какао — 60 грам;
сіль — 0,5 чайної ложки
розпушувач— 1 чайна ложка);
олія — 90 мл;
вода — 400мл, але я лила 200 приблизно;
вишня без кісточок — 50-100 грам, я брала морожену смородину
Для шоколаднох глазурі:
какао — 3 столові ложки;
вода — 8 столових ложок
цукор — 2 столові ложки
олія— 1 столова ложка
Змішати сухі інгред, потім додаємо олію і воду тонкою струйкою. Замісивши лишаємо на 20 хв, щоб набрякла манка, тісто таке приблизно як на блінчики. Вливаємо половину тіста у форму, сипемо ягоди, потім іншу половину. Пекти при 180 20-30хв.
Для глазурі все змішати і варити др перших бульок. Полити манник коли трохи простигне. Смачного!